КК Црвена звезда

1. Sad dve brze trojke i imamo ih.

2. 22 разлике за барселону, минимум

3. truć, aj banuj ovu jajaru
    godinama smara na temi

4. Gle direktora komunalnog javlja se... kome ti pricas, zagadio si FK partizan temu, eno rade dezinfekciju

5. ti si samo peder
    nisi jajara
    ostani, nabijaj skor

6. fali branko lazic sad bi bilo +15 za nas najmanje al jbg

7. i ovaj precenjeni cigan navaro promasio sve zivo i ubacice jednu trojku posle stotog pokusaja i onda ce biti vauuu navaro bog brt

8. 5 разлике таман 5 бацања што смо промашили. Само мало да их смиримо на скоку и наши су.

9. Чак и Расни паљевина те кулира, шта даље да ти кажем.

Још само да Директор и ти научите, и биће лепша тема. А и Јебача исто.

10. AKO SAD NE JEBEMO NEĆEMO JEBATI NI ABA LIGU
    MOMCI SAMO JAKO, KARAJ ŠPANCE
    TOP 8!!!!!

11. Који ти курац треба да долазиш и да подјебаваш, реално? Ниси ни најмање занимљив. Чак и Расни паљевина те кулира, шта даље да ти кажем.

Ne podjebavam, pricam normalno. Ako neko vidi podjebavanje gresi.

Rasni kulira, ok lik. Ali direktor komunalnog je vas novi biser, takvu priliku treba koristiti u svakom momentu. Imali ste vi paletu hendikepiranih, ali direktor je van konkurencije.

12. директоре нисам ти ја крив што ови јадници не могу да шутну на кош јбг

13. ok, obojica ste u pravu

14. Što se nešto nerviram, nisam ovako od Černomoreca!

15. Direktor je novi Rasni. Rasni nije nick, to je kategorija.

16. Koji smo mi Bogovi košarke

17. Калинић вит д тројкаааа!!!

18. čim sam presto da idem na tekme evo rezultata, i u fudbalu čak.
    AJMO ĐENKA JEBI SMRADOVE NAVEŽI 5 trojki da prođemo dalje
    to jest da imam neke šanse da preprodajem karte za sledeću u areni, maćori 10 komada po 600 prodam za 1600 i uzmem 100e a vi si jebite mater na internetu a prosečna srbenda puni džepove. IDEMO DELIJE

19. ја јачу одбрану одавно нисам гледао, буквално не могу да отресу играча ни у пику нема шансе да се шутира на кош

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.