Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Hahahaha JOJ MAJKO MILA STA JE SA BRANCILOM KUKUUUU RECI NAM VUCICUPEDERU ODMAH MOLIM TE JAOOOJ NAMA STA CEMO SADA
idi trazi pavlaku tamo pusti branka...branko je prejebao jedno vece jbg zvali ga na kucnu zurku on svima pojebao picke a to traje tj trajalo je 72 sata toliko je sa jednom erekcijom jebao kad je svrsio komsija ispod zvao komunalce probilo mu plafon poplava jebena bobijeva zena prenerazena gledala kobru kad je isukao kaze bobijev je veliki ali tvoj kurac kao da je osoba za sebe daj samo da ti pusim molim te ako uspem i glavic u usta da stavim kae branko bezi bre skidaj gace vis da sam u elementu i jbg sada morao radonja da ga odmori malo bilo ladno dok je jebavao pa ga stisla krsta malo nije se preforsirao od jebanja ne ne njemu je to normalno
dA
Сасвим реална прича, мој ортак живи спрат изнад тог комшије и исто ово ми је причао, ал ме замолио да не ширим
Ja imam info da je pavlaka saznao da je kobrina kobaja veća od njegovog štapa za pecanje pa se zato uznemirio i odlučio da ode iz partizana da ga ne bi morao gledati u oči na sl derbiju
Pavlaka je sa devojkom bio na toj zurci samo to cu reci.
bolje da ne kažemo kako je reagovala njegova devojka
opet će se uznemiriti pavlaka
Ja ću samo reći da se gagatar iskupio za svog degenski potez i sad branko i musli imaju nešto zajedničko!
Najjace da branka prevari riba haha pa nju branko izuva kurcinom vidi tamo sta sam pisao tamo ona njega ohrabruje da jebe druge ribe makar sredom da odmori picku koja je vrela ko nakovanj jer brancilo zakucava jedino je mogao neko da joj polize picku posto branko ploditelj ne lize a nema ni potrebe svaka picka u krugu od 213,61m oko brancila je automatski vlazna
Ulker će tu prvi biti, ima bolji međusobni i sa CSKA i sa Olimpijakosom.
Real - Efes
Barsa - Oli
CSKA - Makabi
Ulker - Alba
Samo da mi ne zapinjemo protiv Albe tamo i da dobijemo PAO u poslednjem kolu i doviđenja, dosta od nas.
Šta bih voleo da budem kad porastem?
Branko Lazić
Ma treba da oderemo sad sve do kraja. Sad kad nema pritiska ima nasi da se razigraju. I pritiv galate i makabija su mislili da su otpisani i izgrmeli
A dobro sinoć je postojao određeni pritisak ali su naši odigrali odlično. Šut za 3 skoro 50%, Bobi izdominirao, paklenu odbranu smo igrali, 4-5 puta Barsa nije šutnula na koš uopšte, vratile se sa -11 na +6 i na kraju ono kad smo prišli, ali jebi ga nijanse su odlučivale, malo je falilo.
Mislim da možemo da dobijemo i Albu i Žalgiris a i Pao
Pa to malo je bio pritisak, imali smo ih...tj igrali smo bez pritiska dok nismo dosli u situaciju da mozemo da pobedimo a onda prpa i pritisak
jos smo mali klub jbg treba jos vremena i pobeda velikana da nam postane normalno da ih pobedimo-tek tada smo ekipa
прољеће је сада, мене обузе сјета ја ти пишем писмо стари пријатељу моооооој, дај ми реци шта има ново, све ми реци стари мој, и дал још свирате ноћу поред реке, сад је дошло љепо време певате ли онеее наше песмеее, да ли понекад сретнеш моју драгу, јел још увек онако љепа, пита ли за мене и дал ме чекааа - КУРАЦ ВАС ЧЕКААААААААААААААААА ШАНАНАНАНАНАНА
hahaha -u-
Jebem ti usrani pao. Bolje da smo ovo izgubili, jer svakako nemamo sanse.
Ko je ta dobra pička što je najavljivala utakmicu da vidim i ja šta brančilo jebe
Mrzi me da jurim fotku, ali pretpostavljam da mislite na Minu Pavlović. Mogu samo da kažem da je u zabludi svako ko misli da je ona dobra pička. Devojka je građena kao fosna, stalno izbacuje sise jer ništa drugo i nema. Riba ima problem sa viškom kilograma, a stalno se uteže. Sve u svemu služi novinarima za podsmeh na Zvezdinim utakmicama. Da ne spominjem što je glupa kao kurac, mada ajde to i ne mora da bude mana :)
Ali ozbiljno, daleko je ona i od prosečne ribe, a kamoli dobre pičke.
http://www.alo.rs/resources/img/13-07-2014/intext_big/1307151-15.jpg
Ako je ta Mina najavljivala utakmicu sa Barsom onda znam, ima dobre sise, ostalo nisam vidio, samo vidim da su ljudi zabalili