КК Црвена звезда

1. Ако бих ја успео да доведем Павловића на тај баскет, да ли би неко од вас, реално, пробао да га повреди? лоло

2. ja ne bih ne plasim ga se uopste. Al bi mu tako zalepio 2-3 banane i jednom ga stavio na poster da bih ga oterao u penziju.

3. Jok L@ki. Dao bih mu dve negro bombone i sladoled da igra loše na derbiju. To mu dođe k'o godišnja plata.

4. Evo ja ću da svratim do zdrave hrane, da obezbedim mesečnu platu. Na meru.

5. Kako bi igrao da dobija napolitanke auuu

6. Ili makarone, ne smem ni da zamisljam

7. Је ли, Стеване, како те није срамота да ти неког називаш трансфером кад овде си ти први истеривао правду па кад те је Џони бановао, долазио си са дуплих да се жалиш.

и то није истеривао правду, већ неку само њему знану правду!

8. Hahahaha ovo je dobro bilo.

9. Gusti, jel si čuo ti nešto da je već ugovoren plej za sledeću sezonu?

10. Ne plej, bek suter

11. А nije mali Džiletov crnjo?

12. E ne znam ko je a mislim da ne zna ni gusti, ako nije saznao od subote :)

13. Džastin Karter dolazi, provereno.

14. Čuo sam za šutera nekog da postoji usmeni dogovor, tako neka fora. Ali ne verujem da je Armsted. Ne dopada mi se specijalno on. Nego Mlatoni, je l igrao Glišić ove sezone? I jesi li ga gledao na onom EL turniru?

15. Ништа му не причај, Млато! Оћу да га украду!

16. TAKOEE! Već smo spremili masan ugovor i kurvu sa estrade po želji

17. Pa taj šuter o kom se priča je valjda Armsted.
    Igrao Glišić, al na revijalnoj utakmici tri minuta lolo. Mlad je on i slab za seniorsku košarku, treba još da se razvija. Nema ni tu poziciju definisanu, u mlađim kategorijama je igrao 4, u seniorima se ne zna šta će biti pošto ima telo trojke. Nisam ga gledao, a valjda je bio najbolji kod nas na tim kvalifikacionim turnirima.

18. Ne sviđa mi se ako je Armsted. Ne deluje mi kao igrač za nas, al videćemo. Ma znam da je slab, isti fazon kao Šimanić. Dosta su slični. Ali svi pričaju da je top talenat u svom godištu, valjda 98. I znam da je bio među 12, nego nisam ispratio da li je igrao. On i još jedan su bili dobri kod vas, ne mogu se setim imena, jbg. Ostale nisam zapazio.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.