Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Да да , зато Предраг доџе само пред крај , око иљадитог поста... :)
Pa ja im zato i kažem, Laki boj :)
tako razmišljaju samo gubitnici, jer ne mogu osvojiti medalju na olimpijadi...
...Reče general Ćamil :)
to gogo, samo od ćamila nikad generala...
Dobro,onda major neki ili-koja li je titula viša? :)hehehehe
kakav potez džeme, samoban zbog vrijeđanja bliskih nam rumuna... jebi ga, da su bar bugari, pa ti niko ne bi ni zammjerio...
Golmani:Neuer
Štoperi:Subotić,Kompany
Bekovi:Boenisch,Lahm
Zadnji vezni:Lampard
Krila:Lennon,Nani
Veznjak:Sahin
Špic:Di Natale,Sulejmani
4-1-2-1-2
Izmene:jebiga,ne znam sad. :)
to gogo, samo od ćamila nikad generala...
E ovo je tako pobednička izjava, nemam reči :)
jbt što je mrtvo ovdje... ima još i da stignem odraditi rad...
Pa kad ste sve živo rasterali svojim fudbalerskim elaboratima! :P
Ajde diži dižiiiiiiiiiiiiiiiii ĆILLLLLLLAAAAAAA11!!!!!!! goniiiii
Gde, bre, mrtvo? :))
E,počeli "Mighty boosh"! ;))
Nije ni blizu 'iljaditog...jeba ga, mrzi me da čekam.
nji
kakvi fudbal, jebeš to... samo čelzi...
Moćni žbun? hahahahahahah svelol
Мене треба грашак...........
Jebemliga,ajde bre!Živnit'! :)
трололо