Штa једете тренутно?

1. Anarchyst
    Pire krompir, neki sos i krmenadle i domaci lebac

http://www.youtube.com/watch?v=t_iBWZA-p0k
    :)

2. Diospyros kaki. Oдлично је.

3. Iscimaj se do Banja Luke pa doci na rucak :DD

4. говна, и то на овом усраном сајту, допиздило ми је. зашто? објашњење следи на теми ''морам неком да се изјадам''

5. mylce koj ti je? opet troluješ? :)

6. E ja jedem "Frutas de goma"...to piše na konzervi. Žele bombone u konzervi, eto...

7. Žderem kokice, napravljene na margarinu, i zalijevam pepsijem. Zdrav život.

8. Keva spremila neke kiflice .. krem, džem, sir .. utukao sam se !

9. палачинке с' шећером и орасима.

10. Bajatog hleba i kremsija.

11. Bez eurokrema ? plazma?

12. Peroviću, brate, stavi ti lepo eurokrema, mlevenog keksa i komadića banane, da vidiš selameta :)

13. Ukebao sam neku veprinu, napunio sam vrat sa kačkavaljem, slaninom i suvim mesom, lepo uvezao i stavio u peć sa kilo krompira okolo. Sad žderem to i zalivam prepečenicom od 25 gradi.

14. Peroviću, brate, stavi ti lepo eurokrema, mlevenog keksa i komadića banane, da vidiš selameta

Tako brate, takoo ! :)

15. Ја хаслујем врућу проју и чајну кобају! И ЦИРКА СЕ МЛЕКО! ШЕФ!

16. Oću i ja palačinke!
    Nisam jela ništa danas, živim na kafi i čaju.

17. Krv ti jebem, umreću za palačinkama!!!!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.