Automobilizam

1. Vidi, Keru, Korejci idu sad logikom da je oprema preča od kvaliteta.
    Koliko para toliko i muzike, vazda bilo.

2. npr hyundai ne moze da napravi auto jednak po specifikacijama, kvalitetu itd ko mercedes s klase amg

Ovo si dobro rekao. Kontam da smo se razumjeli.

3. Brate gtd ako hoces do takve apstrakcije onda se kaze da sad ceo svet ide na to da se automobili menjaju ko patike...... zato se sad na 6 meseci rade redizajni po nekog modela u gami.......

4. opa vidim da sam napravio gresku mislio sam DA MOZE ali u brzini kucanja i citanja poruka na fonu nisam ni procitao sta sam ispisao

EDIT: lepo sam napisao nego ti si procitao samo onaj deo koji ti odgovara

5. E ako te išta razumijem jebi mi oca.
    Šta, oni mogu napravit' RR, nego ne smiju od nekoga? Na kome si nivou evolucije?

6. EDIT: lepo sam napisao nego ti si procitao samo onaj deo koji ti odgovara

Ja sam pročitao samo onaj dio koji ima smisla. Ovo ostalo je teorija zavjere, Obama je Jevrej i vanzemaljac stajl.

7. gdt moze da napravi ali zasto bi to pravio mozda to nije njihov cilj jer je trziste gde se prodaje rr malo i tamo je trenutno crveni okean i oni mozda jednostavno idu tamo gde je manja guzva. A svi sad traze plavi okean zato i imas po milion modela od svakog brenda..... a mrzi me da ti objasnjavam sve pa ako nesto ne razumes guglaj a ako opet ne razumes ja cu ti objansiti....

8. Da mogu napravit' kola da valjaju napravili bi, xexexe.

E ne mogu više da te zajebavam kako bi ti onda trolovao i tripovao neki um. Odoh do frižidera da uzmem pivo, pa ću te kasnije napušiti ako se sjetim.

9. a ovo sto miki stavlja sliku. svaki proizvodjac automobila ima auto u skoro svakom segmentu samo se razlicitom brzinom probijaju na trziste pa tako da nece neki brend u usponu da pravi sad odmah auto od 100k nego ce prva serija kostati 10k sledeca 15k i tako redom pa mozda ode u premijum segment a mozda se i zadovolji negde ako tamo iracuna da ce imati najveci profit. Postoje milijardu stvari koje odredjuju sta ce ko da pravi to je vecita bitka. A bitno je samo da se ostavri sto veci profit, profit je bitniji od toga sta prave. Opet kazem mozda nikada nece praviti premijum proizvode ako u nekom drugom segmentu ima veci profit pa cak je moguce da tu ima i veci profit od brendova koji zive od premijum proizvoda. A mi to ne mozemo da znamo jer nemamo uvid u njihove knjige.

10. Ma opusteno dosadno mi je pa mi lepo padne da kuckam ubijem vreme

11. Znaš šta, Santa fea bih uzeo da imam potrebu za džipom, jer uopšte nije loš auto, a košta manje od drugih džipova.

12. Ma normalno. Oli svraćat ili da ti šaljem Nikšićko preko Montenomaksa?

13. Aj sacu da skoknem s hyundai :D

14. A jel to ono niksicko punjeno u apatinu?

15. Au, a nije ti ovo Srbija. Iz Nikšićke pivare. Apatinsko samo ruši kvalitet, ko špijun neki što ćeliju nagriza iznutra.

16. Ne znam ja. Ja samo znam kad sam bio pre par god dole kod vas i na plazi nudi mi lik piva nabraja ima stana i nabraja strana. A kao domaca nabraja srpska i napominje da je niksicko punjeno u apatinu, vristali smo

17. Mene tako nude sunčarice stalno. Uzimam one što piše Rej Ban ono pravilno, one sa Bin ne volim, jer i dijete vidi da su falš. Ove jedino kad se zagledaš npr.

18. E zbilja Keru sve zaboravim da te pitam, je li ono tvoj Acent sa onom lajsnom po sred vrata.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.