Automobilizam

1. Što je bilo ovoj ženi?

2. Lol, koja moć.

Jes preljepo stoji Meganu onaj Maxi bodi-kit. Skoro uopšte nije gadan.
    Jedino što su u njega išli slabi motori, pa je pomalo transfer.

3. Jedino što su u njega išli slabi motori

Ako misliš na Megana dvojku, ima solidnih sa 2.0 benzincem, vozio sam karavana, msm da ima 136 ks i nije loš toliko (ima onaj IDE od 140 ks, kažu da je teško sranje). A voleo bih da probam, ima u restajling verziji (uglavnom za CH tržište) 2.0 turbak, ima 163 ks ja mislim, volvo je pravio taj motor, dobro se pokazao u njihovim modelima.

Inače sam vozio jutros Volvo S80 2.4 benzinca 170 ks, bogami je za 40-ak km od Pančeva do Zemuna (sa manjim gužvama) srknuo 8 litara benzina lolo. Mada je auto prava lađa, svaka im čast kako su ga napravili.

4. Ne mislim.

volvo je pravio taj motor

Jes, kako nije. Vjerovatno je i redni petak, a?

5. Brate ja za 8 litara idem cele nedelje do faxa i nazad znaci ima oko 90km

6. Ja 8 litara kad sipam imam 16 sjutradan.

7. Jes' vala, pomešao sam ga onda sa nekim drugim. A znam da je bila neka priča od saradnji, pa da su renou uvalili nekog benzinca, a za uzvrat je volvo uzeo neki dizel.

Brate ja za 8 litara idem cele nedelje do faxa i nazad znaci ima oko 90km

Da, ali koliko kubika i ks imaš u Hjundaiju? A i jedno pola tone je lakši od S80 (ima cca. 1.6t).

8. evo ga onaj sa motorom sa prošle strane, što se sudario sa golfom
    https://www.facebook.com/nakicenovic?fref=ufi

9. Ja da vozim ovu kanticu kao Ker, a da mi troši 9 litara, odrekao bih se iste preko novina.

10. Brate prolazim kroz centar grada svaki dan i klima radi pa ti vidi.....

11. A ozbiljno koji motor imaš u njemu?

12. 1,3 benzin (msm da je sonyc ili tako nesto oznaka) 86ks

13. jbg, realno je po bg 9l, meni vektra 1.8 125 ks troši 11l u tim uslovima.

14. Ogranicenje 50, radar me uhvatio na 60-70. Sta da ocekujem da pise u koverti kad stigne?

15. Zavisi, ako je na 60 km/h, onda je kazna 3000 (platiš u roku od 8 dana - plaćaš pola), ako je 70 km/h onda je 5000 kazna. Nema kaznenih poena.

16. Mene je ufatio radarom na 74 a ograničenje 50, piso mi 50 maraka kazne koju ukoliko platim u roku od 8 dana iznosi 25 maraka xD

17. Mene puštiše prošli put, isto bilo 50-60 ograničenje. Gospoda.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.