Automobilizam

1. Ono šta nađeš da je u najboljem stanju hehe. Mada je za te pare i to godište, svaki auto, manje više pri kraju. Neku Vektru C benzinca ako nađeš, Astru G i sl. Možda čak i Zafira ako ti nije gadna hehe.

2. Ja bih Golfa 4 uzeo.

3. Teško za te pare (dizel), benzinjara bi mogla da bude, dobar je onaj 1.6 16v.

Može i neki Volvo S/V 40 ili Hondu Akord/Sivik.

4. A 3000 što fali...

5. Dobar Golf 4 dizel (naročito sa jačom opremom i 130ks i da nije prešao XY 000 000 000 km) je oko 2500-3000 eura na zapadu.

6. Jes, ljudi tripuju da se isplati ići do Njemačke ka ranije.

7. Ma kakvi, sad još digli neke dažbine, sad će još da poskupe heheheh. A inače znaš šta rade (uglavnom turci) koji drže placeve u Nemačkoj i Austriji, nabavljaju i oni kola iz Italije, gledam svi papiri za auto na italijanskom i tako za sva kola na placu heheh. Dovijaju se svi nešto.

8. A ne bi ođe kola na plac kupio, a ne u Njemačku. U Italiju najjeftinija generalno.

9. I najneodržavanija jbg. Talijani cigani

10. Ma možeš ti u Italiji da nađeš dobar auto, samo što mu je i cena jaka. Evo, teča mi gledao Audi A6 2.4 30V, manuelni menjač, 2001. godište, 160 000 km prešao traži lik skoro 4000 eura, ali je do jaja stanje.

11. Šta će ti taj Audi?

12. Italijani voze i ona mala auta tipa Smart, što znači da ih masu ima sa malim kurcem.

13. Za uvoz po narudžbini. Naručio ga je lik, oće taj motor i oće manuelni menjač da ima. I sad u Sloveniji odakle se inače uvoze nema nekih baš dobrih primeraka, a i slabo su sa tim motorom (uglavnom su 2.5 tdi). Pa sam poslao slike liku i kopiju sve dokumentacije i ako mu odgovara, idem kod teče za neki dan i da doteram auto 'vamo. Inače jedva čekam za desetak dana mi javljaju opet da li mogu da dobijem radnu dozvolu pa onda pravac Sverige heheh. Pun mi kurac ovih probirača, oće odličan Audi za sitne pare.

14. 200 na sat i lagano.

15. A nemojte ođe da postavljate neke Renole lijeve, no peticu turbo i te normalno što se bilo moguće kurčiti u njih i tako...

16. GTD, koja je varijanta sa ovim dizel motorima 1.5 na renoima? Ili recimo benzinac 1.4 ima 140ks na lanča delti?

Jel opšti trend da se smanjuju kubikaže?

17. nemojte ođe da postavljate neke Renole lijeve, no peticu turbo i te normalno što se bilo moguće kurčiti u njih i tako...

Molim te. Tema se ne zove noob koji se kurchi kolima nego tema o prevozu i vozilima.

18. Tako se tješe zapadnjaci, aludirajući na to da imaju mali kurac, ali umiju da jebu. To oni misle.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.