Automobilizam

1. ma kapiram ono da pocastim sebe, ovaj uzela majka pa ono nije bas potpuno moj da mogu komotno da uzmem kad ocu, plus zadnja dva auta su mi reno megan, plus picke se pale na kabriolete lolo

2. A đe će pičke u Reno, nijesu pukle.
    Uzmi onu šesticu kabriolet, predobra je, a mlada.

3. http://srv2.betterparts.org/images/renault-megane-cc-02.jpg

Na ovo si mislio? Onaj sistem da podizanje i spuštanje krova može da ti izbije iz džepa dosta para vrlo lako.

4. Megan ima potrošnu od 4.5 litara dizela i to je to. Ni jedan plus više nema lolo

5. meni svi ovi modeli sto su dizajnirani sa 4 sedista, sa krovom, a onda im skinut krov da bi bili kabrioleti izgledaju ruzno. kao da im neki limar otfikario krov.

jedini sto mozda moz da prodje je mini kuper
    http://static.classistatic.de/imagegallery/mini/cooper/mini-cooper-min_coo_10_ca_1.jpg

ako ces kabrio uzmi dvosed, budi trve.

6. ili neki stariji, tad su imali vertikalnije sofersajbne, pa estetski ne izgledaju lose bez krova :)

7. Ако хоћеш кабриоет, узми ауто који је од почетка дизајниран тако, нпр Мазду МХ-5. Ем се лепо вози, ем је леп ауто.

8. Од кабрија само саб 900 или бмњ коцкица

9. A kurac kockica naš kako izgleda e36 kabriolet. Babaroga

10. Opel kadet gsi kabrio 16v dvajes godina star i u baricu svaka picka tvoja

11. Курац е36 кабриолет 'наш како изгледа Пагани Зонда кабрио џД Ја препоручио Мазду у том неком ценовном рангу. Не знам Хонда С 2000 колико се креће сад.

12. Da, audi bmw i tako i 4-sedi su malo bolji, estetski, al opet to je auto koji je namenjen prvenstveno da ima krov, a onda radjen redizajn da se napravi kabrio a da ista masinerija pravi auto. Najruzniji po meni je pezo 208 i 308 kabrio. Ono mi nije jasno. Reno blizu.

13. Kabrioleti sa mekanim krovom su govnurde pozz

14. E sad si me potpuno sjebo i cinjenica da je stavljanje krova od 45e na auto od 45k evra potpuna glupost vise ne pije vodu. Stidim se

15. Istina je ovo jbg. Izgori na suncu sve mu jebem i posle 2 dine krene da puca i da pusta vodu

16. I nabora se i nikad vise ne bude prav

17. СААБ 900 КАБРИЈО ЈЕБЕ ПОНАЈВИШЕ!!!!!!

А Е36 ЈЕ ЈЕБЕНО НАЈЂИЛКОШКИЈИ БИМЕР, А КАКО СТВАРИ СТОЈЕ И Е46 ПОСТАЈЕ ТАКОЂЕ. КОЦКИЦА КАБРИЈО НАЈВИШЕ ЈЕБЕ ОД СВИХ ЊИХ

18. A na ovim gore kolima zadnje staklo uopste nije staklo lol nego neki najlon neka plastika nesto nit imas brisac nit grejac jos kad se malo pokrivi izgleda ko smezuran kurac

Edit ne mislim na volva

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.