Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Sestak samo!
Samo neka dere aupičkumaterinu jednom se živi dokle više da štediš VOZIO SAM 45 NA SAT I UŠTEDIO SAM 3 LITRE GORIVA A VIDI TI SPRŽIO KOMPLET SVE jes al sam stigao prekjuče i stigao da jedem serem jebem i napijem se i sve
GTD ali prevelika je istina da BMW nije BMW ako nije šestak. Ako oćeš da krca i da služi svrsi
To ona vrsta ljudi koja prica da bi imao ferari da nijesi duvanio.
TI NIKAD CIGAR NIJESI ZAPALIO A VOZIS RENO 4 OD 200 EURA I SKUPLJAS ZA PLIN DA UGRADIS.
+1389
САМО ЛАНЧИЈА ДЕЛТА ИНТЕГРАЛЕ И АЛПИНА Б10 В8 4.6
СЛЕДЕЋИ НА ЛИСТИ Е24 И Е38
+1000
Ovaj novi Superb skroz ok izgleda uzivo. Konacno nije vise grdan ka prosli.
Jel u hladnjak treba da se sipa obicna voda ili treba neki kurac antifriz za leto i sta ti ja znam koje picke materine?
Nemoj običnu vodu zbog kamenca. I nemoj antifriz da ti ne nagriza glavu. G12 sipaj
sta je g12 koji kurac?
Uf. Antifriz koji nenagzia aluminijum. Traži samo daće ti oni nema problema.
Ono nemoj u prodavnici mešovite robe da tražiš, neka prodavnica za kola da imaju itd ili pumpa eventualno
koliko para
E. ne znam jel to standardno sve (msm znam da kod nas prave eco i sl firme) ali ja sam ovde uzeo valvolin, 3 evra je litar.
a dobro, znaci nije skupo.. hvala obojici
Ma nije 300 dinara litar fazon
A sad svi standardno imaju inhibitore korozije, kupiš Optima LongLife -40 i zamijeniš sve jer je marka i po litar.
I da, nemoj miješati više tečnosti, kad kupiš jednu kupuj tu dok ne zamijeniš u kompletnom sistemu.
I ako kupiš one koncentrovane kupi i destilovanu vodu da možeš razblažiti.
Ima toga dzabe sad bas. Ja onaj Wurth sipam.
http://www.vrelegume.rs/vesti1/audi-bmw-i-mercedes-udruzuju-snage-ekskluzivno/
Novi Superb ful vise manje, 2.0TDI, DSG oko 30 hiljada kosta.