Prijava

Samo neka dere aupičkumaterinu jednom se živi dokle više da štediš VOZIO SAM 45 NA SAT I UŠTEDIO SAM 3 LITRE GORIVA A VIDI TI SPRŽIO KOMPLET SVE jes al sam stigao prekjuče i stigao da jedem serem jebem i napijem se i sve

GTD ali prevelika je istina da BMW nije BMW ako nije šestak. Ako oćeš da krca i da služi svrsi

To ona vrsta ljudi koja prica da bi imao ferari da nijesi duvanio.
TI NIKAD CIGAR NIJESI ZAPALIO A VOZIS RENO 4 OD 200 EURA I SKUPLJAS ZA PLIN DA UGRADIS.

Sere mi se od tih štedljivih sranja

+1389

САМО ЛАНЧИЈА ДЕЛТА ИНТЕГРАЛЕ И АЛПИНА Б10 В8 4.6

СЛЕДЕЋИ НА ЛИСТИ Е24 И Е38

GTD ali prevelika je istina da BMW nije BMW ako nije šestak.

+1000

Ovaj novi Superb skroz ok izgleda uzivo. Konacno nije vise grdan ka prosli.

Jel u hladnjak treba da se sipa obicna voda ili treba neki kurac antifriz za leto i sta ti ja znam koje picke materine?

Nemoj običnu vodu zbog kamenca. I nemoj antifriz da ti ne nagriza glavu. G12 sipaj

sta je g12 koji kurac?

Uf. Antifriz koji nenagzia aluminijum. Traži samo daće ti oni nema problema.

Ono nemoj u prodavnici mešovite robe da tražiš, neka prodavnica za kola da imaju itd ili pumpa eventualno

E. ne znam jel to standardno sve (msm znam da kod nas prave eco i sl firme) ali ja sam ovde uzeo valvolin, 3 evra je litar.

a dobro, znaci nije skupo.. hvala obojici

Ma nije 300 dinara litar fazon

A sad svi standardno imaju inhibitore korozije, kupiš Optima LongLife -40 i zamijeniš sve jer je marka i po litar.

I da, nemoj miješati više tečnosti, kad kupiš jednu kupuj tu dok ne zamijeniš u kompletnom sistemu.

I ako kupiš one koncentrovane kupi i destilovanu vodu da možeš razblažiti.

Ima toga dzabe sad bas. Ja onaj Wurth sipam.