Automobilizam

1. GTD imas li koji sator, kud ces, sta ces?

2. Господ Бог
    RASNI NEMOJ PROZIVATI ČOVEKA. VIŠ DA NJIH 2 RAZGOVARAJU

NIJE RASNI

3. VIŠ DA NJIH 2 RAZGOVARAJU

ma kakav razgovor, osecam se ko sa banderom da se raspravljam.

4. Ja glupljeg drveta od Celta viđeo nijesam da se ne kunem sad ovuda. A gledao sam mnoga.

5. Koliko metara Celta potrošite zimi za ogrijev?

6. Pošto smo oćerali onoga baksuza gore, da se vratimo na temu.

Superb sav u kožu.
    http://s1.cdn.autoevolution.com/images/news/gallery/skoda-superb-wrapped-in-leather-by-italian-students-looks-like-a-gucci-bag_4.jpg
    E ovo je ful fulova.

7. Seljana, ali pristaje ti.

8. Imam nekog posla sad, pa ću te kasnije napušavat. Nažalost moram da te odjebem trenutno.

9. Koji fejl onoga sa Maybach-om. Ni za Hummer (blindirani da ne pominjem) se još pauk nije rodio.

10. Ovo je fejl, jbt, ima kožu svuđ oko sebe samo nema na sjedišta.

па питам те ово како ради чисто информативно, пошто никада раније нисам имао мекбука.

Mekbuk je mamara, kupuj ga iz koje gođ godine bio.

11. Dobre su felne, 16-ice?
    Tamna stakla rulz, samo da je isto zatamnjeno. 50% kod mene, sve sem šoferke.
    I farove bih ja odradio.

jeste, 16

pa pazi, napred je 50, pozadi 80 ali ne vidi se mnogo razlika. taman je onako.
    a farove sam mislio samo pozadi malo. ne znam samo koliko..

12. AAAAAAN AN AAAAAAAAAAAAAN AN AN AN AAAAAAAAAAAN!!!

13. Kupi Reno, da ti se istopi na sunce.
    https://youtu.be/iibSUo-mTE4

14. Imaš i one sprejeve baš za to.

nisam upucen..

15. pa pazi, napred je 50, pozadi 80 ali ne vidi se mnogo razlika. taman je onako.

у србији је законом дозвољено 30-70 ако се не варам, али то зна свао озбиљан ко се тиме бави. све препоруке за блек глас, момци професионални и дају 5 год гаранције а нису ни скупи. и не види се споља разлика скоро уопште само изнутра

16. jeste takav zakon, tj. znam bar da za napred jeste tako
    al jbga, lepse mi izlgedalo ovako. kako su mi pricali ljudi kod nas ne cimaju mnogo za to, jedino kao na granici mozda
    a tad cu samo da spustim prozore lololo

17. ма и на границама не цимају јебе им се баш. а и како да провере ако немаш атест? могу само да ти кажу да скинеш. а ако ти пишу атест могу да ти упишу и 15-30 шта. једино на косову цимају чим виде(али то је до бг табли) и један италијан што ми тражио атест али то је јер је мислио да смо дошли да пљачкамо па тражио све чега се сетио док нису стигли карабињери

18. haahahah
    a sto se tice provera, rekao mi taj lik koji mi je stavljao foliju da imaju neki uredjaj kojim to proveravaju..pojma nemam

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.