Automobilizam

1. Uzmi 2.0t ima 175 ks. Vidim, ovde ljudi i čamce i kamp prikolice vuku time bez frke.

2. Trenutno bi mi ovako nesto vise prijalo

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/bc/39/cd/bc39cd371101b56342559e243bc4d9e2.jpg

Dok jos malo porastem i zacicu u 2k ccm. ima vremena

3. Kad smo kod plovila, nema ništa grđe od držanja kuke na autu, jer godišnje spuštiš čamac/skuter do mora :(

4. Pa ovde moraš onu evropsku da imaš što se demontira posle korišćenja.

5. Jes, ali ostane opet grdno. Ovako kad je ne skidaš bar senzoriše lolo

6. Jbg, ako onom stalnom kvrcneš nekoga na parkingu, ili se on kvrcne od tebe, ti plaćaš štetu. Seronje.

7. To u Švedsku? Ako ti udariš i treba. Kad si lud da ne znaš koliko ti je kuka duga. Nego mi nije jasno da ti plaćaš ako neko tebe udari.

8. Ko Pasat CC jebeš im mater

9. Nazad su ga sjebali skroz.

10. To u Švedsku? Ako ti udariš i treba. Kad si lud da ne znaš koliko ti je kuka duga. Nego mi nije jasno da ti plaćaš ako neko tebe udari.

Ma da, a kenjaju sa time, k'o da mi sablja viri pa će neko da se povredi lolo

http://www.netcarshow.com/Wald-Mercedes-Benz_W126_SEC-1997-wallpaper.jpg

koliko su ovi mercedesi imali bolji dizajn...

11. Predobar BMW ovaj.

12. сец превише јебе

13. лупо је мени врх и без ове моторчине, ћале возио 1.4 тди (ди црвено хе хе) и ишао је фино баш

14. E, onaj što kolega ima pa smo se zezali je 1.0 8v motor od 50 ks. Imaš utisak da umesto motora imaš hrčka i kotur onaj pa ga on vrti. Lik ispizdi svaki put kad treba da vozi onog Saaba, mada ja pizdim od Berlinga pa smo napravili dogovor hehe. A inače je umalo sjebao zadnji desni točak na saabu jer ga je zakačio na bankinu kad je skretao.

15. Овај 1.4 тди иде фино
    Ја сам гледао себи дузмем 1.4 16в међутим код нас су ретки и скупи

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.