Automobilizam

1. Ja cekam.da sklone ovaj glupi porez oduce godine pa da menjam.pasata za e klasu

2. Što je sad, sad bi svi da imate E klasu?
    A ZNA SE KO JE PRVI NA VUKAJLIJU E KLASU VOZIO!

3. Ne bih je nikada vozio, samo kaem da je dobra.

4. Ne bih je nikada vozio

Zato što odiše muškošću, razumijem te.

5. E klasa? Više odiše ajvarom, klasik porodično auto, da se žena i dvoje djece opuste dok ideš ka Makarskoj.

Tačno imaš malo skrenute poglede na mogućnosti automobila.

6. Ne brate, to je auto koje je vratilo ženu u kuhinju.
    Posebno kupe. Bijeli sa panoramom.

Doduše hot heč je više u mom stilu, ali E klasa jebe.

7. Pa da, porodično auto, porodična žena majka kraljica je u kuhinji, pičoku u minjaku ne voziš u E klasi niti je gledaš u kuhinji, pičoke vozaš u benveu.

8. Axaxaxax ajde ne pali se kapiram da neka lopovčina oće da umiri savest :)

9. Zasxto si lyubomoran?

10. Premaži ML-a onom vojnom farbom što ti je ostala u garaži.

11. Ili prospi kantu crvene Zorke na njega.

12. Consumer Reports istraživanje o pouzdanosti.
    Lexus, Toyota, Audi, Mazda, Subaru, tim redom.

Za Teslu vele.

The Tesla Model S will lose its recommendation, despite breaking the publication's road test scoring system, because its reliability score has dropped to below average. Electrical glitches were already reported, but now CR's readers claim electric motor problems and even sunroof leaks.

13. pičoku u minjaku ne voziš u E klasi

Moj šef je imo E klasu, svi smo je vozili i najviše pičaka smo nafatali kad smo kolektivno prešli na ML. Ja se i oženio.

14. Nije to do auta, no ste vi oni urbani Bosanci, što ne znaju lupit šakom od sto. Sa 2 kila gela na gornju stranu glave, dok su ostale na nulu. Nije ni čudo što kažete da žene ne ulaze u E klasu i kuhinju xaxaxa.
    Pičke su uzdisale za mojom E klasom na 18-icama i spuštenih sjedišta, tamna stakla, ne vidi se ništa.

15. До јаја вам ове теорије

16. Slušaj magove za jebanje u auto.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.