Automobilizam

1. http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7113430/zastava-750

Kako ovo ne videh na vreme, a jos mi bio blizu... Trazi mi covek sto originalnijeg Ficu da mu doteram u Englesku, sve hoce da mi plati, i Ficu i put i gorivo i vizu i da budemo njegovi gosti ja i jos jedan drugar. i trazio sam, ali sve neke trabakule, a treba to da stigne do engleske. Natrpali bi mi delova i alata, ali tesko da bi smo resili problem ispadanja guzice na put kroz truo patos. Ali naci cu ga, a to ce biti road-trip ako nas usput ne pokupe.

2. fikusaki je ladno hechbek hahaha
    gepek napred. to je bila makina...

3. Kako ovo ne videh na vreme, a jos mi bio blizu... Trazi mi covek sto originalnijeg Ficu da mu doteram u Englesku, sve hoce da mi plati, i Ficu i put i gorivo i vizu i da budemo njegovi gosti ja i jos jedan drugar. i trazio sam, ali sve neke trabakule, a treba to da stigne do engleske. Natrpali bi mi delova i alata, ali tesko da bi smo resili problem ispadanja guzice na put kroz truo patos. Ali naci cu ga, a to ce biti road-trip ako nas usput ne pokupe.

Normalna kola voziš, fiću na prikolicu i doteraš ga tamo. Tamo savataš neki jeftiniji auto koji može u Srbiji za delove da se iskoristi i njega doteraš nazad na prikolici.

4. Fićom u Englesku je premoćno putovanje. Natrpaš u nju prirubnica i top.

Ova iz oglasa dobra bi, dako njen novi vlasnik bude jedan od glasova razuma ove i mnogih drugih zemljalja, takozvani Crveni B.

5. Ovo se u zemljama sa visokom saobraćajnom kulturom (CG npr.) nikad ne bi desilo.

6. Nema mi ništa mrznije nego naić na ovako nešto.

7. Svijet bi bio mnogo ljepši kad bi i mačke ili žene znale da voze.

8. A noć, mora se.

9. Tesla model S od LA do Njujorka za 58 sati i 96% vremena u autopilotu. Jebenti ljeb kakva mi govna vozimo pa šta je ovo....

10. I kakve puteve imamo :)

11. ima i toga xD

Zamisli voziš, on prati traku, svi sretni, i onda nestane trake i auto se sjebe, upita sebe šta mu je to trebalo u životu da dođe na Balkan....

12. Džabe Amerima sve, kad mi imamo najveći broj Šumahera po glavi stanovnika.

13. http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/494922#
    Xaxaxaxa moraću otić ovo uživo da pogledam.

Da ne tražim trojku gti tačno bih ga uzeo. Baš fora, mjesto skutera, za ženu neku. Za časnog muškarca motor, naravno.

14. e, ima jedan kod mene na poslu na parkingu, nisam video ko vozi.

meni dobra fora, ko motor, a ipak mozes nekad sodelom da se usluzis, da ne moras da se presvlacis i vuces kacigu

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.