Automobilizam

1. mickey993
    viđam ih sve više u zadnje vreme i ne znam ko je lud da da minimum 33 000 eura za reno espejs...

Само ти брале цепај твој W124 од четврт стољећа и уживај

2. Imam volvo s40 96' sad lolo

Nije u tome stvar, nego smatram da može mnogo bolji auto da se uzme za te pare. Ne znam koliko može da bude dugotrajan 1.6 benzinski motor koji je nacifran na 200 ks (plus su benzinci u ponudi samo sa automatikom, manuelni jedino u 1.6 dci) i još što prazan auto ima skoro 1700 kg. Mislim malo su mi čudne takve kombinacije.

3. У тој класи Еспејс је увек био лидер. Ево не знам, шта био ти у тој класи узео да је боље, а јефтиније?

4. 33 k evra? Lol kaki Reno kaki kurac este debili

5. Ovaj espejs je strašna mašina, unutra je u rangu sa nekom mečkom.

6. Mislim da ima dosta kola koja nisu mpv, a nude dosta prostora tipa volvoa v60, škode superb, insignije i sl. A ako bih baš birao u toj klasi, pre bih uzeo recimo c4 grand pikaso jer za 22-25 000 eura dobiješ sve isto kao i na espejsu. Msm nemam ništa protiv espejsa, samo mu je cena prejaka za takav auto.

Edit: i to 33 000 minimum ima ih i za po 42 000.

http://www.bytbil.com/bilar/sokresultat/E0ABUDIAAY3BfTS.vwwAAA__!?Brand=Renault&Model=Espace

http://www.bytbil.com/bilar/renault/espace/pvd744vg/E0ABUDIAAY3BfTS.vwwAAA__!
    lepo, al previše za reno xD

7. a jebi ga, ne kupuje se taj auto da bude limuzina nego da ima bas puno mesta i da moze da smesti 7 ljudi, ko vec kupuje.

prosto je, ako kosta 40k i ima kupce, vrlo verovatno vredi toliko.

8. Ovom je duša izvađena na nos 3 puta

9. Bohor - glas razuma.

Ovog BMW-a bih sad uzeo da je na CG tablice.

Vele da će biti i NSX roadster i type R.
    No me brine ovo.

There was a time when you felt a little NSX in your Accord. Now there’s too much Accord in your NSX

10. celt
    a jebi ga, ne kupuje se taj auto da bude limuzina nego da ima bas puno mesta i da moze da smesti 7 ljudi, ko vec kupuje.

prosto je, ako kosta 40k i ima kupce, vrlo verovatno vredi toliko.

Tako da, ali ne kontam ljude koji imaju dvoje dece i onda kupe espejsa.

http://ww3.autoscout24.de/classified/273586290?asrc=st|as

uzmeš ovako nešto ako već oćeš novog renoa lolo

11. naravno da ga ne kontas jer ti imas 19 god, nemas ni kuceta ni maceta, a solis pamet nekome ko ima dvoje dece i 40000e da kupi kola.
    nadam se da ne odvalis nesto tako nekome uzivo samo :)

12. 19 hehheeh, 22 brt. Ma kupuju na kredit ovde, evo kao moj kolega ima 50 godina, decu od 14 i 9 godina, rentira stan i baca 35-40 000e na nova kola, a prelazi do 15 000 km godišnje.

13. I ja bih bačao, doduše ne na Reno.

nadam se da ne odvalis nesto tako nekome uzivo samo :)

Što fali, mene baš super to...

14. http://www.vrelegume.rs/vesti1/uredjaji-dekoncentrisu-vise-od-ocekivanog-upotreba-gedjzeta-tokom-voznje/

Prema istraživanju AAA Founfation for Traffic Safety vozač koji koristi sistem za zabavu upravljan glasovnim komandama tek za pola minuta uspe da povrati punu pažnjuu na ono što se dešava na putu.

Za tih oko pola minuta, koliko mozgu treba za oporavak od telefonskog poziva ili promene radio stanice, automobil koji se kreće pedeset kilometara na sat u gradu prelazi gotovo 400 metara.

Xaxaxa ko bi ovo za radio reko?

15. Geđžeti, jebem ti jezik da ti jebem i tačno nas treba ukinuti k'o narod.

16. Najjače je kad diplomiraš na mašinskom fakultetu (a mislim da je tako i na drugima) dobiješ dodatak diplomi gde piše koje si izborne predmete imao i ona je naslovljena ovako ''Диплома супплемент'', elegantno, ćirilicom. Jerbo nije fensi iskoristiti našu reč dodatak ili već neki sinonim.

17. A ništa 'appendix' ili 'addendum', kad već hoće stranu riječ, bolje napisati ćirilicom апендикс nego jesti govna. Al' jebiga.

18. Ne znam, pazi, gledam šveđani izdaju diplomu na švedskom i diplomu na engleskom, tako da nema mešanja i transfera blamova te vrste. E sad, u Švedskoj je transfer blama što možeš da položiš matematiku na faksu tako što uradiš kući 15 zadataka i to pošalješ profesoru i što su svoju industriju prodali kinezima xD

19. Pa svuđe dobiješ na tvoj i na engleski.

Upotreba geđžeta tokom vožnje

Bosna sig.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.