Automobilizam

1. U grad?
    "Ovo je izum koji je dostojan Da Vinčiju" - GTD pošto je prije 15 godina provozao Golfa dvojku sa SSA sistemom.
    Mora li na Pasata vazda da se gasi pošto upališ auto? Na BMW me to nervira na skroz.

Skoro sve gradska voznja

Ma jok, kad ugasis stoji ugaseno ako na start/stop mislis

2. Jes, na njega mislih. Na neka kola se upali svaki put kad upališ motor, bez obzira na to gasiš li ga prethodno.

3. Ma jok, ugasis i bleji tako. I autohold isto

Nego, da li neko mozda zna da mi preporuci gde da idem.da mi ucitaju mape u navigaciji imam samo zapadnu evropu one mape sa kojima se proizvodi?

I nemam vremena ovih dana nikako da proceprkam da vidim kako se ucitava multimedija u ovaj njegov hard disk koliko sam.skapirao ima memorijsku karticu pa nju izvadim i metim u neki kurac za te kartice pa preko kompa pa i to ako je neko skolovao slobodno nek mi objasni

4. odakle tebi pare?

5. Prodajem drogu i zelenasim

6. Nego, da li neko mozda zna da mi preporuci gde da idem.da mi ucitaju mape u navigaciji imam samo zapadnu evropu one mape sa kojima se proizvodi?

Verovatno u ovlašteni servis. Kontam da imaju neke sisteme zaštite da ne može svako da brklja po navigaciji.

7. Dobro to nego sam.mislio na ovako neku firmu koja se zajebava sa tim stvarima pa da vidim.jel imaju jos kakvih zajebancija

8. Pazi, ne znam koje je marke ta navigacija koju je VW fabrički stavio.

http://www.servisnavigacija.rs/www/

ne znam kod ovih možda.

9. Ima toga, obično ovi servisi kompjutera i tehnike rade. Ubače mapu i imaš tipa komplet Evropu.

10. Evo ovi npr., ima masu oglasa...

11. yelim i ja da prodajem drogu ako oce neko da kupi ti meni prodaj brt ok?
    ja ću da budem špedicija kao

12. A pazi i moja firma se bavi svime vezano za elektroniku, ali od navigacija radimo samo Garmin jer imamo njihovu licencu.

13. Vazi kapun

E to miki, ovi imaju to da naprave lap top od nje te ikonice i to, na to sam mislio

14. Veze nemam za to, ali znam lika što u sve te navigacije mape ubačuje, bilo fabričke ili one naknadno što se kupuju. I za sve njih veli ima mape.

15. Ma to ok to radi i ovlasceni servis nego ovo sto rekoh gore npr tako nesto me zanima ali ne znam.sta tacno jer ne znam ni koje su mogucnosti. Svakako cu ucitati mape, za ovo samo gledam da se raspitam pa ako vidim da ima nesto zanimljivo da odradim

16. sta tacno jer ne znam ni koje su mogucnosti. Svakako cu ucitati mape, za ovo samo gledam da se raspitam pa ako vidim da ima nesto zanimljivo da odradim

Ima da stave interfejs nov, nove glasove, jezike nove itd. Ima čak i da ti stavi kao google street view da ti bude pregled. Sve ti zavisi i od memorije (ovo pričam za one koje nisu fabrički ugrađe), imaju microSD kartice od 4 gb.

17. Ma video sam nesto kao windows pa neke ikonice aplikacije ludnice

Ima hard disk i eksternu karticu sd valjda koja se vadi

18. http://www.road-rover.com/volkswagen-gps-satnav/roadrover-volkswagen-golf-dvd-player-w-gps-navigation-system

to ti je ovo manje više, znači samo apdejt mape i to je to, imaš valjda sve ostalo heheh

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.