Automobilizam

1. Passat CC, stvarno fino auto.

2. Istina. Elegantan, jebački. Da ima BMW znak umesto VW mogao bi jebati Mayu Berowić pa sve da si Vo iz Kupusa

3. Zguzen pozadi, obican pasat jebe to da se zna

4. Dobar je običan nema tu šta ali nemoj pljuvati CCa brt momačko auto 1 kroz 1

5. Moram.ga pljujem teo da ga uzmem al me odbila zadnja klupa to ti je onaj ma i necu grozdje sigurno je kiselo fazon

6. Mada sada ozb zadnji farovi mi se ne svidjaju, lepsi je zadnji kraj na obicnom

7. Sede ozadi, tesan je.

8. Normalno da će pljuvat CC kad vozi običnoga.

CC <3
    https://i.ytimg.com/vi/4aDKgjBncuI/maxresdefault.jpg

9. E al ozb mi se ne svidjaju ovi farovi pogotovo ovi sto nisu led

10. GTD Coa88 ima više maloletne dece i 2 žene nemere on voziti CCa sad ozb

11. A felna ova userava

12. Је л' ГТД Црногорац или Босанац?

13. Crnogorac je brate iako golf 2 i ijekavica govore drugacije lol

14. To je mana posjedovanja dvije žene.
    No recimo Celtu bi preudobno nazad bilo, pošto ne vozi volove, no ljude.

15. Зато и питам. Мада им је фетиш према Фолксвагену заједнички, мислим да Босанци ипак мало више нагињу према Голфу 2, а Црногорци ка новијим моделима. Мада, можда је са кевине стране Босанац.

16. Reme ajde ne zajebavaj, drkanje GTD-a po ovoj temi je tako 12+163+71+4+62=2012 godina. Ne dirajte čoeka snabdeva nas informacijama do jaja

17. ауди 80 кабријо јебе мамаре, купићу га кад тад

но мораћу нека кола пазарити ускоро а он сигурно долази у обзир

18. Ne dirajte čoeka snabdeva nas informacijama do jaja

+1

19. Ne seri tuda, Reme. Ti si mene baš mio vazda bio, posebno onda kad si ljuto trolovao pola sajta i pošteno odrađivao banove.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.