Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
pa upravo ti o tome pricam, mislili al bio jedan od milijardu, sto ti verovatno nisi.
a btw nisu mislili nikad za teslu niti bilo kog velikog naucnika da lupa, ili da su bili losi u skoli i tako to. svi su oni bili ugledni i drustveno priznati naucnici, a ovo samo prosta raja ko ti misli, da se oseca bolje u vezi sebe.
Eto, opet potvrđuješ svoju ljubomoru na ljude koji svojim djelima i genijalnošću poboljšavaju svijet.
Nesvjesni njegovog uma i ponekad ga smatrajući čudakom, kao i preambicioznom osobom, ljudi kao ti otežavaju život genija. Stoga smo mi ograničeni na uzak krug društvene elite, đe se možemo u potpunosti posvetiti svom revolucionarnom stvaranju. Da, mi smo u tom krugu ugledni i priznati naučnici.
Nesvjesni njegovog uma i ponekad ga smatrajući čudakom, kao i preambicioznom osobom, ljudi kao ti otežavaju život genija. Stoga smo mi ograničeni na uzak krug društvene elite, đe se možemo u potpunosti posvetiti svom revolucionarnom stvaranju. Da, mi smo u tom krugu ugledni i priznati naučnici.
L O L O L O L O L O L O L O
O
L
O
L
O
L
O
L
O
jbt.
Eto reakcije porsječnog čovjeka na revolucionarno djelo izmorenog genija, krhke strukture.
Oćerali ste Teslu, ali mene nećete.
kupio sam konja
Kloni mi se sa očiju, nečisti zemljoradniče.
trazices ti da ti vadim pasata iz blata, kad tad, kad tad
Neka, neka, i meni će asfaltirati džadu.
Daće Milo asfalta
Ako ne i pozlatiti.
Kad smo kod zlata, onaj zlatni M4 u Podgoricu je san. Brutalan.
Ima da gomila sve dok cijela Crna Gora pod asfalt ne stane
Je li realno da postoji kazna za preglasnu muziku?
Lol baš.
naravno da ima.
mene su znali i zaustavljati dok šetam trotoarom po gradu, pa kao nemoj da glamiš 4 sata je ujutru ljudi spavaju, pa ono kao rukama iz auta pokazuju da se stišam
Sto se tice automobila benzin je sranje.Dizel je zakon.Prvo da kazem benzin je skup ko svetog petra kajgana isparava ko jezero u pustinji znaci predjes 60KM za 1000din,plus ako vozis uzbrdo kola jedva disu.Sto se tice plina nije sija nego je vrat nije skup kao gorivo al nakraju ispadne samo da za 750din predjes 60km al sta se desava na uzbrdice jedva dise,treba teras sve u 3500-4500 obrtaja da bi motor radio bez kasljanja pri leru i da bi mogo da izdrzi dizanje uz planine sto uopste nevalja.Sto se tice dizela on tako kosta otprilike oko 800din na 60km ili 700 ukoliko se koristi ono loz ulje,gasno ulje ili sta vec ali majka za svi.Kola gura pri planinskim prevojima ko podmazan,netreba uopste veliki broj obrtaja moze se vozi i na 1500 obrtaja ali nesme se prelazi 2500 uvrglave 3000.Zvuk turbine daje uzbudjujuci osecaj.Sto se tice marki nisam nesto mnogo zainteresovan ali mogu da kazem da Golf II nema zamenu kao i npr od novih volim tako isto Golf IV polovnjak da se nadje nije uopste nesto mnogo skup ocuvan,netrosi mnogo ko recimo audi A4,moze se montira bilo koji radio sa jakim bas zvucnjacima za razliku od grdni pezo na koji mora original oprema,na autoputu bez problema ide u 190,nisu mu skupi delovi,veoma su siroka kola i imaju dosta mesta ukoliko dodje do toga da moram da jebem neku u kola a i stakla su tako malo zatamnjena da nocu nema sanse niko da nas primeti.
Reče mi lik da su mu zamalo napisali zbog glasne muzike u auto. No dok je ovaca nek pišu.
eh
mene su znali i zaustavljati dok šetam trotoarom po gradu, pa kao nemoj da glamiš 4 sata je ujutru ljudi spavaju, pa ono kao rukama iz auta pokazuju da se stišam
A nijesi petrolhead :(
To što je dizel u brdo dobar može da zahvali turbini. A bez turbine ima manje momenta od benzinca.
Ali malo troši i top ide, što je vrh ođe. No 3000 i preko kubika vazda benzin.
Nadrogirana žena i mozak od policajca.
https://www.youtube.com/watch?v=xZrG6Cx731U
http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7278115/alpina-b-10-v8-switchtronic
ух какав секс на точковима
ИМАЋУ ГА КАД ТАД