I ovi su ti fenomenalni za vožnju koje si nabrojao. Ako izabereš sa pravim motorom, budu možda čak i bolji od nekih sportskih kola iz njihovog cenovnog ranga.
Sprdaš li se?
Luksuzna limuzina i sportsko auto? Ne no ćeš mu strut bar stavljat.
Zna se što se za driver's car kupuje, a to sig nije luksuz i udobnost na 4 točka.
A jbg, nisam vozio baš pravi sportski auto da kažeš. Najjači mi bio BMW E39 540i, ali to je sportsko luksuzna limuzina.... A šta znam, meni su i te limuzine ekstra za vožnju. Naročito Audi S8.
98' godište je valjda bio, dao je lik njega i neku kintu dodao za F10 535d valjda. Krivo mi što nisam imao gde da ga probam više. Čak i onaj 530d je strašno brz i jak i ima strašna ubrzanja za dizela. Ovaj 3.0 tid iz Saaba ne može ni da mu prismrdi.
naredni put kad odem na sever italije, planiram da odem do neke staze i uplatim jedno 2-3 sata sa nekim ferarijem ili lamborginijem, cisto da se kurcim ovde kad krenete s klasa, to ide ko sporcki auto :)
sto najgore sad gledam, nije ni skupo, samo treba da se ode do staze.
ovo ustvari i nije primer sad videh tacno koji je model :)
kako god ne kapiram lozenje na s klasu, a6-8, bmw 7 i tako to...
CELTE REČE LI TO DA JE B12 PENZIONERSKI AAAAA.
EDIT:
A sad vidim drugi post, ispravio si se.
Kupe, eventualno hot heč.
#1 u listi želja - NSX
Ili Ferdžo 360.
da, uvek bi pre vozio sportski auto, ili tako nesto od limuzine ili suv... ako gledas voznju samo
I ovi su ti fenomenalni za vožnju koje si nabrojao. Ako izabereš sa pravim motorom, budu možda čak i bolji od nekih sportskih kola iz njihovog cenovnog ranga.
da, uvek bi pre vozio sportski auto, ili tako nesto od limuzine ili suv... ako gledas voznju samo
Skroz normalno razmišljanje.
Tipa ovo savršenstvo.
https://www.youtube.com/watch?v=FZ6Bwr48ytg
Inače odličan kanal. Ima svakakvih sportskih kola. I meni omiljeni japanac - AE86.
A jes, S klasa je poznata kao samo takav driver's car.
šta mu fali? jbg, malo ga je previše hehehe, al baš mu to daje neku draž u vožnji. pričam o genšeru, druge nisam niti vozio, niti se vozio.
Sprdaš li se?
Luksuzna limuzina i sportsko auto? Ne no ćeš mu strut bar stavljat.
Zna se što se za driver's car kupuje, a to sig nije luksuz i udobnost na 4 točka.
A jbg, nisam vozio baš pravi sportski auto da kažeš. Najjači mi bio BMW E39 540i, ali to je sportsko luksuzna limuzina.... A šta znam, meni su i te limuzine ekstra za vožnju. Naročito Audi S8.
Taj 540i ako je onaj na koga ja mislim je sporiji od malo kog spotrskog auta da se ne zajebavamo.
брт него на шта би се ти ложио ако не на љуте кримиџими лимузине?
98' godište je valjda bio, dao je lik njega i neku kintu dodao za F10 535d valjda. Krivo mi što nisam imao gde da ga probam više. Čak i onaj 530d je strašno brz i jak i ima strašna ubrzanja za dizela. Ovaj 3.0 tid iz Saaba ne može ni da mu prismrdi.
шта му фали, скоро триста коњића док причаш на телефон из кола и гузу греју ти грејаћи седишта...
е39 је сигурно у том 5 најбољих бембара икада
е24, осмица, е38, е39 и ето допишите ви једну по избору
Džabe ti u A8 stock 4.2, kad mu je namjena da bude luksuzno, kvalitetno, udobno premium auto.
Celt je glas razuma.
Fine i brze limuzine, ali kupe je maika.
https://www.youtube.com/watch?v=RmeeF9ZtkCA
e39 je stvar za sebe, ali mislim da ove bmw 7, mečke s klase i audi a8 nisu za podcenjivanje nimalo u odnosu na sportska kola.
BRCKE TRKE
e39 je u top 5 kola ikada.
naredni put kad odem na sever italije, planiram da odem do neke staze i uplatim jedno 2-3 sata sa nekim ferarijem ili lamborginijem, cisto da se kurcim ovde kad krenete s klasa, to ide ko sporcki auto :)
sto najgore sad gledam, nije ni skupo, samo treba da se ode do staze.