Automobilizam

1. MAKINA!

Šteta za grupu B što je ukinuta, odlična kola, trke.

2. Brate ovaj zuti Quattro kao da je sa druge planete. Svi ovi mi pored njega smesni nekako. Covek kad izlazi iz krivine da gas i kao pracka polece jbm ti.

3. туљан велики љубитељ интегралке мада је ова нагрђена брт

иначе група б цела секс

4. кажу да је тада на правцу имала исто убрзање као формула 1 љољ чак и на траци да су постизали сличне резултате

5. Ne znam da l' bih uspeo da ne izginem kad bi mi dali da vozim ta kola po tim putevima. :D

6. Quattro je i otac i mater. Tačno je sa formulom.

7. Nisu se proslavili na nekim trkama i tako, al bih rado uzeo Volvo 850R, mnogo gotivno izgleda, a i nisu skupi.

8. ,,Elegancija"...lol...ciganskiji auto nisam video. Mozda da su druge boje izgledao bi predrkano.

EDIT:

Alfa je svrs.

9. Прелеп клип, можда сам и качио, Лотус прати Алфу 75 на Нирнбургрингу
    https://www.youtube.com/watch?v=SOEMytxn7zY

10. " I preffer not to overtake him. " , a ne bi mog'o ni da pokusao. :D

EDIT: Lep Korado negde na 3 i po minuta...

11. Đe, ne može mu metra jednog pobjeć. No eto snima zbog same Alfe, ne zbog trke.

12. problem sa svim automobilima iz tog "zlatnog"doba relija je sto su bili presnazni motori za vesanje, amortizere i tako to iz tog doba, pa su automobili bili bas brzi za ono sto mogu. to je bilo super za dobre vozace i dosta zanimljivije za gledanje, ali se mnogo cesce desavalo da izlecu, prevrcu se, i generalno voze po publici pa ih na kraju zabranili i regulisali i tako to.

13. lolo i ovoj faca liči na rio ferdinanda...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.