Automobilizam

1. Da, tek iz fabrike uzeo.

2. kako da ti se odužim? za mene su kombiji novost vidim da si me razumeo hvala ti

3. Nema potrebe. Nek si ti živ i zdrav. Živio momče!

4. Od 19. do 22. novembra sajam motora u Milanu.
    Idemo li grupno?

5. ja smeštaj imam tamo samo mi sredite prevoz

6. Eto GTD neka krene, pokupi mene, idemo do tebe pa u Milanea i eto.

7. Nađi dobru livadu, Fokerom idemo.

8. Maloprije mi iskoči neki momak na put. Jednosmjerna ulica, izletio iza kombija nekog. Nisam mogao da izbjegnem udarac. Udubio mi malo branik ispod lijevog fara. Gledam ga, momčić, reko "Ajd u kurac, bio sam i ja mlad, pali mali". Sad ja tu da mu nabijam pritisak. Nije beg cicija

9. Tako i ja jednom kad sam se pripremao za trke, a još me pozvali u reprezentaciju, pa se premišljao...

10. Najgrđe je ko u PG, kad podignu zid pred pješački na bulevar, pa se ovi mali pješaci ne vide i imaju poginut.

11. То прешли на виртуелни аутомобилизам?

12. To je tačno, al makar ceo sajt se davi od smeha na te naše fore...

13. Sad nikakve, jer nece se ponoviti takvo vreme vise na sajtu, ko zadnji izadje nek ugasi svetlo.

14. xaxaxaxaxaxa dobro te zajebo

15. Хехехехехехехехе јесу смијешне форе са "ко задњи изађе нек угаси светло".

16. da li je neko imao susret sa Zondom?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.