Automobilizam

1. Pomjeri se s mjesta

2. Ja bi dao ne znam koliko para da mogu još jednom pentraksil provozat.

3. Neponovljiv osjećaj pentraksilnosti je vazda bio prisutan.
    2003. godina. Nekako uspiješ da skupiš 5 maraka i odguraš dvojku na pumpu, bar da na kratko izađe iz rezerve. Tako je kidaš cio dan, misliš da si najjači u grad, turiraš kad đevojke prelaze ulicu, nabijaš se ljudima u gepek, ulijećeš sa 70 u skver, diže se zadnji lijevi točak...
    A uveče ostane goriva da se odvezeš na guslarsko veče, a možda i vratiš.

4. Vazda si volio da pričaš u šiframa.

5. Питање, иако отприлике знам одговор унапред, појављују се ови аутомобили без возача, ко фол сам аутомобил вози.
    Е сад, да ли мислите да је то само за дауне и лемезе, и да је традиционални волан и мењач најбољи избор уопште, или једва чекате да направите покретну хотел собу и да књавате док путујете негде?

Питање и колико би раширеност по Србији код нас била, мада обзиром на покривеност мрежног сигнала код нас (колико сам сконтао технологију, треба му брза веза са Гугл серверима) биће да служе само као покретни јебарници по Београду и Новом Саду ако заживи уопште лоло

6. Ada za daune više, mada je lijepo ono da ne ispada iz trake ako oćeš da jebeš vozeći.
    To je pitanje tipa onog uživaš li više na autoput ili kroz krivine. Krivine.

7. http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/6998143/audi-80-pravi-s2-redak-model

спустио цену на 2 сома са 2.5

штета што нема кожна седишта и још пиздарија са с2, купио би га на кеца

8. sta je retko na ovom autu?

9. AUTU NE FALI NISTA PRODAJE SE ISKLJUCIVO ZBOG POTREBE ZA VECIM PORODICNIM AUTOM... INACE I POSLE TOLKO GODINA JE AUTO ATRAKTIVAN I PRIVLACI PAZNJU POGLEDE I DIVLJENJE PROLAZNIKA.. OBRATITE PAZNJU NA DETALJE ORIGINALNE S2 BRANIKE MAHAGONI DETALJE KOJE GA IZDVAJAJU OD SVIH OSTALIH LOMINA I TRULEZI KOJE SE PRODAJU PO OGLASIMA A SPADAJU NA ZALOST U ISTU GRUPU KAO I ON ...

LOL

10. није ништа ретко, него лик мисли да ако има предњи браник са С2 да је ауто богомдан

http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7405191/audi-80-b4s2full-18coli

овај има чак и бољу опрему унутра од њега, кожна седишта и грејаче седишта, и спорцки волан

11. Kvalitet je vrlo rijedak na njemu.

12. nemoj uzimas grejace sedista ako se jos nisi razmnozio oce skuvaju muda

13. брт нема ништа лепше него када спустиш прозоре и шибер а онда укључиш грејаче седишта и мешкољиш се гузовима по кожи лепој

14. Vozila baba moja b4 i zaplijenila joj milicija u prijedoru jer je bio vojni pa neko prekucao šasiju.

15. imam i ja grejace, jeste lepo zimi kad ti toplo po guzovima, ali nije dobro za muda. dobro kad vozis neku ribu zimi da je zagrejes doduse hnjohnjohnjohnjo

16. "Vazda kad uključiš grijanje siceva postoji mogućnost da se oznojiš." - Frojd
    Ali je grijanje volana top u hladnim zimskim danima.

Skočko, od bosanske vojske?

17. од ова два кабриа једва би се један по мом укусу направио :((((((((((((((((

плус иједан и други имају криминално лоше фелне