Automobilizam

1. Ovo što kaže Paninaro

2. Autor Црвени барон sa jedne strane ne voli Golfa, a sa druge BMW. Mislim da nam je svima ođe jasno o kakvom se čovjeku radi.

3. dobar je golf. ali ne dvojka jbg

4. Moj (ne)ukus ovo prepoznaje kao jedan od najjačih prizora na svijet.

EDIT:
    Ne radi slika, evo onda drugog preljutog BMW-a.
    http://media.caranddriver.com/images/14q4/641627/2015-bmw-m4-coupe-photo-641628-s-986x603.jpg

5. Чак би пре возио бохоромобил за људе мале пише него ову двицу прћасту

Двица нема шта да тражи поред цла

6. pls idi budi nubara negde drugde
    npr u jove ilica

7. Tuljan nekad nubara si

8. Ja CLA zbog guzice one ne mogu viđet. Ali su zato A i GLA vrh.

bmw mora da se voli jbg

bmw mora da se voli jbg

bmw mora da se voli jbg

9. Kojom folijom da presvučem mahagoni mi je najjače? Brušeni aluminijum, karbon ili neka sjajna crna ko u sedmicu?

10. Vazda je na cijeni bila.
    I uklapa se uz felne 1/1.

11. Da li je moguce auto koji je star 15 godina, koji se vodi u srbiji, sa papirima, prodati legalno negde na zapadnom trzistu (nemacka, austrija, francuska....)? Da li, nemca recimo, zakon sprecava u tome?
    Verovatno da ne moze, al ajd da pitam.

12. U Švedskoj može, ako je euro 3 norma (ili ako je oldtimer ili neki baš specijalan auto), ako prođe tehnički na carinjenju, ali se ne isplati (za neka obična kola) jer je carina nerealno skupa.

13. Ja kontam da i tamo sig ima zakon o uvozu tj. euro3/4 ili oldtajmer možeš samo.

14. Ma možeš dosta toga. Kolega je uvezao iz Norveške Audi V8 koji mu je za delove trebao isključivo. Morao je da ga carini i sve to i platio je 70-80% vrednosti auta, otprilike 1500 eura. A ima neki fazon za te od 25 godina automobile, kao youngtimer da se vodi.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.