Automobilizam

1. Ni jedan karavan nije lep pozz

2. Поздрав Кларксоне, нисам вас препознао :)

3. PSETO - GLAS RAZUMA!

4. Поздрав Кларксоне, нисам вас препознао :)

Ada bio si na korak od momačkog auta, a sad me ne bi iznenadilo da pred kuću dovežeš 500l na metan.
    MOLI MLADOST DA SE VRATI!

5. Sjajni automobili

6. Kad ne bi bili karavani hehe

7. Karavan Insignija, A6 i B5.5
    To je to. Eventualno 159

8. Немам ништа против каравана

9. Црвени-om барон-u treba veliki gepek da mu stane hodalica xD

10. B5.5 ko moj je duži nego isti karavan. I poslije se drka na neka mjesta, kučad i mačad u gepek :(
    KARAVANI SU STARAČKA VOZILA!

11. Karavane odobravam jedino u slucajevima kada neko u njemu vozi voce, povrce ili neki alat i materijal ako je parketar, serviser, keramicar itd a nema para za pikapa i porodicni auto nego samo jedan pa mu tastu pozadi bode sekac za plocice u krsta

12. Олдсмобил прави старачка возила #ПицВиц

13. VOJVODA88
    Karavane odobravam jedino u slucajevima kada neko u njemu vozi voce, povrce ili neki alat i materijal ako je parketar, serviser, keramicar itd a nema para za pikapa

Ka da sam ja pisao.

14. Zašto karavanisti obično stave na krov onaj kofer i time auto dodatno nagrde, kad već imaju hangar umjesto gepeka, pitam ja vas?

15. da ima mesta u gepeku za kantu sira, duseke, lopte, dzak krompira i naravno suncobrane i lezaljke jer su u sutomoru 4e dnevno.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.