Automobilizam

1. Sranje, nije za nase puteve :ppp

2. Audi A7 Sportback 3.0 TDI Quattro S-Tronic Sport Edition EXCLUSIVE

3. Američko auto godine Sivik, a SUV XC90 u Detroitu proglašeni.

4. Ukradoše mi krpu neku iz auta, pi govana.

5. pezo 206
    kakva su vasa misljenja o ovom vozilu

opel astra II

skoda fabia I

polo IV

6. Pežo zapali
    ostalo dobro

7. hvala prijatelju

mozda najbolja skoda a? cijena i ono sto daje
    ne jake motore, fazon 1.2 1.4 gledam

8. Hej Pežo zapali nisam ja ta to batali

9. Ja bih astru, znam šta može, nije skupa za održavanje a 1.6 motor benzinjara twinport može da leti po putu, bukvalno. Od svih tih je najprostranija, pošteno radničko auto. Moja troši 6 litara kombinovano, bolesno. Polo je dobar, ne troši, prodali smo jedan sa plinom, sipaš pun rezervoar i plin i možeš da zaboraviš na benzinsku sljedeća 2 mjeseca xD
    Ali je spičen jebemumater, tvrd ko kamen
    Fabiju ne znam, to nek neko ko je vozio.

10. aha, pa onda cu uzeti i astricu u obzir
    sveo sam na ova tri pa cemo jos vidjeti
    hvala na informacijama

11. Mercedes mi je institucija kad su automobili u pitanju, ali zbog ovoga ih treba zestoko ispljuvati:

BMW X6
    Mercedes GLE

http://www.autoforum.cz/tmp/magazin/m9/Mercedes_GLE_vs_BMW_X6_2014_design_srovnani_Perex_503_0.jpg

12. ao murbi, koštunica si na kub brt
    i ne zatrpavaj mi pitanje plz, jebo merca i bmw

13. Mercedes je čak i ružniji od ove mješavine divlje svinje i retarda.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.