Jebe jako, sad će i fejslift brzo.
Ne znaa se jeri lese voziti ili sedeti pozadi
Vlasnik S klase se treba voziti nazad, nema smisla drugačije.
Napravljena je za vozača veruj mi
Nikad od tebe gospodina.
Bogu hvala.
Milijarde da imam sam bi se vozio. I privatni avion da imam naučio bih pilot da budem
Bohor - glas razuma.
Ja bih kupio s600 Pullman i platio bih Andreja Kulundžića da me vozi u onom smišnom batlerskom odelu i visokom kapicom.
Ženio bih Milicu Pavlović da mi treska dupetom dok nas voze a Dara Bubamara bi nam otvarala vrata.
Stavio bih Jasnu Šekarić u gepek da izađe kad i mi izađemo al da ona nosi pušku, kao bodigard al nije već samo statira.
I platio bih Mercedesu da mi ugrade kišobran u karoseriju ko na Rols Rojsu.
Jeri neko od vas vozio neku od S klasa i kakav je osećaj? Ja sam jedino W126 malo poterao, ostale nikako da imam priliku.
Jesam onu 2005. 6 fazon
S430 u full opremi, nije mi se dojmio nešto pretjerano, luksuzna mečka ko luksuzna mečka, jebat je :D
Lovačka, a? :D
AXaxaxaxaxa
Jeste kurac. Razlika između S500 i npr C220 ili E 270 je ko porediti X5 sa Zastavom 101 mediteranom.
Ima nešto u njima, istina, iako npr. ova s430 nije luksuznija od full E-klase, ali ima nešto u toj robusnosti.
Ma, osovinski razmak, ogibljenje, ležanje itd itd
Vozim povremeno S klasu 2014. godište - dobra je
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Jebe jako, sad će i fejslift brzo.
Ne znaa se jeri lese voziti ili sedeti pozadi
Vlasnik S klase se treba voziti nazad, nema smisla drugačije.
Napravljena je za vozača veruj mi
Nikad od tebe gospodina.
Bogu hvala.
Milijarde da imam sam bi se vozio. I privatni avion da imam naučio bih pilot da budem
Bohor - glas razuma.
Ja bih kupio s600 Pullman i platio bih Andreja Kulundžića da me vozi u onom smišnom batlerskom odelu i visokom kapicom.
Ženio bih Milicu Pavlović da mi treska dupetom dok nas voze a Dara Bubamara bi nam otvarala vrata.
Stavio bih Jasnu Šekarić u gepek da izađe kad i mi izađemo al da ona nosi pušku, kao bodigard al nije već samo statira.
I platio bih Mercedesu da mi ugrade kišobran u karoseriju ko na Rols Rojsu.
Jeri neko od vas vozio neku od S klasa i kakav je osećaj? Ja sam jedino W126 malo poterao, ostale nikako da imam priliku.
Jesam onu 2005. 6 fazon
S430 u full opremi, nije mi se dojmio nešto pretjerano, luksuzna mečka ko luksuzna mečka, jebat je :D
Lovačka, a? :D
AXaxaxaxaxa
Jeste kurac. Razlika između S500 i npr C220 ili E 270 je ko porediti X5 sa Zastavom 101 mediteranom.
Ima nešto u njima, istina, iako npr. ova s430 nije luksuznija od full E-klase, ali ima nešto u toj robusnosti.
Ma, osovinski razmak, ogibljenje, ležanje itd itd
Vozim povremeno S klasu 2014. godište - dobra je