Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ovo je bilo nisko.
Ne, kad je skola u pitanju ne mogu da se merim sa tobom, ti si doktor(ako sam zapamtio) a ja tek treba da branim master a i bolje da cutim kada su diplome u pitanju lol ali sto se tice svih ostalih segmenata drame zvane zivot(xd) nikakav problem nije da vidimo ko sta i gde
E AJDE NEMOJ DA MI TI PRIČAS O VOŽNJIhttp://cf.ltkcdn.net/mens-fashion/images/slide/138204-565x850r1-Nerd.jpg
PADNE SNEG IDE UBANOM
A i uopste me nisi zajebavao, vise si ispaljivao neke random cinjenice vezane za vitruelnog drugara nam srkija koje su smesne jedino u smislu da nemaju veze sa mnom. I luksu je bilo smesno, da, ali to su neke druge teme to cu njemu reci drugom prilikom... Niti sam rekao da je vazno kako vozis(ali pricamo o voznji jer zamisli na toj smo temi), sto se mene tice mozes i da ne vozis uopste, samo sam rekao da si nub koji vozi kao zena(i to i dalje tvrdim) i to te je iz nekog razloga opasno pogodilo.
Muškarci koji voze kao žene su opasni u saobraćaju jer se to od njih neočekuje
vozim isto ko ti, veruj mi.
Uuuuu boh sta ti rekoooo moras odgovoriti nesto tako ti titanijumskih felni xdd
Nego me cudi da se ovaj kelt ovako ponasa, kao da je camio 25god u nekoj bosanskoj vukojebini da se ostvari i zaboravi na poreklo i ortake koji su ga maltretirali jer je streber i jebali mu simpatije.
Edit: kelte jel jedes svaki dan burek i krijes po 50e u svakom dzepicu za svaki slucaj?
Jebem ti hahahahaha
Ovo sto si reko bi mozda imalo i neku tezinu da nisi srki kojem je vrhunac u zivotu to sto misli da izgleda kul dok vozi, a vozi jebenog pasata lubenicara...
Ako cemo tako ti zvucis kao lik koji nikada nije bio nesto poseban ili je imao svoj vrhunac pre puberteta, a od tad ide polagano nizbrdo, i svoj objektivni nedostatak bilo kakvog smisla ili bitnosti u zivotu nadoknadjuje fiktivnim uspesima kojih je samo on svestan, i u nekom trenutku ce njegova deca biti njegov najveci uspeh u bezbojnom zivotu.
Sto nije lose, ali trenutno lici na averidz srkija.
Ne kazem da si takav, al isijava malo taj kompleks nize vrednosti iz tvoje price ovde, generalno.
Haha pseto jebote koliko si ranije bio kul glava dok te tvoj drugar nije asimilirao, dok si imao svoje ja a ne bio transfer hodajući kopi pejst, kad smo kod izbora auta, ne znam me kako nisi kupio bmw da upotpuniš sliku idola. Ne očekujem da se ponašaš tako jbg, nisi neškolovani midžet od 49 kila koji plače jer su ga razmodovali ali neću te dirati.... nadam se da je neka prolazna faza kad čovjeku nekad udari zakasnio pubertet pa krene stavljati stathama na avatar i pisati po fejsu za sebe da je gospodin lol. Sjedi ti za volan svog averedž srb auta, namrgodi se i misli da si zajebavana glavica, ostaje nada možda ti dok nekad budeš čekao carinu na granici ti sine i vratiš se na onog starog vozača Ford Fokusa koga sam gotivio :*
Celte, opet mi obradi onaj skil, vozio sam brdske trke + sam blizanac u horoskop.
XAXAXAXAXA +1000
Nije tema o tome šta je on, već o tome ko bolje vozi.
НОВА АЛПИНА СЕДМИЦА ЈЕ МОЖДА И НАЈБОЉИ АУТО ИЗМИШЉЕН У ПОСЛЕДЊИХ ДЕСЕТ ГОДИНА ЗАЈЕДНО СА АСЕДМИЦОМ
GTD onda ima dobar skil 7-8, probao amatersku reli voznju.
Ako vozis i sleper ili tako nesto sa dve prikolice dodaj jos par poena.
Nije tema o tome šta je on, već o tome ko bolje vozi.
ma nije to tema, to sam mu i reko, vozi tipa 1.01 puta bolje od mene jer je profesionalni vozac kombija, vozio po navak ili sta je vec radio
Realno 90% puteva u Srbiji je reli vožnja.
живео би у новој алпини
Могла би дефиниција рецимо типови комплексаша на сајту. Штребер који је пројебао у тридесетој, авериџ механичара са рено петицом што мота небитне клинке по граду и патетичне босне која је трансферичнија од постера прељепо не знам шта да додам више неки предлог можда нешто?
Celte, sig si siguran i oprezan vozač i to sve, ali ne propagiraj te babske pokrete i safe-driving, jer nas zabolje kurac.