Automobilizam

1. Golf je već u raspadu, nema smisla više ni ulagati u njega a nit prodavati jer neću da uzimam siću neko samo et da bih ga prodao.

2. Ja uložih u ozvučenje, sad je top. Oli da se mijenjamo za ML?
    Uzmi onaj LJ u Banju Luku, baš su kul ti stari Suzukiji.

3. Može, daj mi golfa i 5000€ i dam ti druga starog :D

4. Ao, da ne bi još i kazan za rakiju da ti priložim?

Evo Suzukija.

5. Za te pare ga ti i ja napravimo od ovog mog golfa.

6. Sig je u marke, znaš da u Banju Luku ljudi griješe mnogo. Pa voze se u Priusu taksiju jbt!

7. Prius je sasvim ok porodicni auto natprosecne pouzdanosti, i sasvim dobro obavlja svoju duznost u okviru klase. Dosta sa tim balkanizmom.

8. Realno preružan je, da je malo ljepši pa da ga čovjek kupi. No stvarno je ružan jebote, baš ono ružan, fiat multipla ružan.

9. A kad kupuješ auto valjda gledaš i da ti je lijep, majkumujebem, nemoj bit srki iz Živinica pa da gledaš samo i isključivo koliko troši i oće li otići plivajući i pošto su pakne, seoski mentalitet stajl.

10. Ma jasno to, samo kazem da je prius kvalitetan auto, na stranu sad izgled. Naravno da je dizajn bitan.

11. Xaxaxa balkanizam xd.
    Što ti je citroenaš.

12. Ljudi kao Crveni baron kupuju one tanke, uske kupaće gaće, zato što se brze suše, a podjednako obavljaju posao.

Brate, kad kupuješ kola jebeš sve ako su grdna. Eto, neka malo troši i sve, ali vala se u Priusa ne bih vozio šanse nema. Posebno ne ako bih istu vožnju plaćao jbg.

13. Nemoj me tuci, plakatju :(((

14. Ne brate, no ozbiljno vičeš kao balkanizam, srpske fore itd. ako se reče za grdno auto da je grdno.
    A eto tebe ka najveći srki, mala potrošnja i da se ne kvari, još onaj ekran da drkaš na to kako si štedljiv, odma je prekul i ne smije se riječ reć. Pa uzmi Golfa 2 i udri jbt.
    Niko to ne spori, no auto je pregrdno, bez obzira na namjenu. Na stranu što je nekul, jer okuplja srkije oko sebe.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.