Automobilizam

1. Reli - nešto najjače što je ljudski um smislio.
    https://www.youtube.com/watch?v=uoZ2TA0Cgl8

2. све смо то проверили већ што они нуде, и куповина је уговорена само ја требам да га купим сутра, завршим папире све за повраћај пореза и то и да га доћерам кући

3. Bravo ti ga, nek je sa srećom.

4. Nadam se da znaš da ti je kupovinom Golfa reč flegšip zabranjena ovde?!

5. Kolko ti vrate para na 8k plaćenih?

Uzdravlje da kupiš pičke u njemu razume se.

6. спустили смо цену на 7500 тј без пореза је 6300

Биће пички надам се брда, све ће саме у голф да ускачу, само морам прво куку скинути љољољољољ

Можда будем стављо напред маску гтд хммм видећу размислићу али то тек када га довезем у беге

7. ee pa nek je sa srećom brt

8. eh, čestitke na kolima, al usput i žalim što nisi kupio neku od onih avangardi

svaki put kad tuljan kupi golfa, jedna bmw osmica pušta suzu

9. полако са честиткама јебем вам крв, требам их тек сутра купити завршити све папире и довест их до куће онда ћемо славити хехехехех :)))))))))))))))

али хвала вам у сваком случају, нема која неће хтети у ваког голфа

10. ух ух ух ух па руке ћу ти ошрафити

држаћу куче у колима боље чувај се брт

11. kuče ako dovedeš vodaćeš ga da ga bičarke vide to je svima jasno
    stavi sliku kada ga registruješ brt da ne pogrešim

12. Можда је мало преслаб за ову масу, али ако ниси неко ко константно јурца и трипује нид фор спид сваки пут кад седне у кола, сасвим ок. И да, одличан аутоматски мењач са 8 брзина.

13. Dobra je trojka, samo što mrtva dosta. Ne znam, provozaj, pa vidi odgovara li ti...

Ako ko oće Alfu, vozila žena pomorca, nek se javi! Može zamjena za Bimmera ili Golf 2, 3.

14. Jes brži malko sa automatikom, no bih ga ja ipak čipovao. Ima i star-stop, on se mislim uvijek upali kad pokreneš auto, ako ti je to mana.

15. дај брате ђећеш оволику купикажу да возиш престиће те сеићенто на путу

16. оиначе каквих сам се све плацева нагледао у немачкој ово је благи ужас, ако већ гледаш кола дај предност холанђанима

17. Sve nabrijani šumaheri

Odličan bmw. Sviđa mi se i kubikaža.

18. Sve nabrijani šumaheri

Odličan bmw. Sviđa mi se i kubikaža.

+1

Dali bi levo jaje za njega, ali eto mrtav je nešto i trom i tako. LOLČINA

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.