Automobilizam

1. Agera R <3
    https://www.youtube.com/watch?v=ekMBFprDTEg

Treba se najebati majke ovima što se jedva vuku lijevom, pa i na autoban se pojavili lol.

2. Prijatelj kupio opel omegu 2.2, prešla 175000 za 2000€.
    Automatik, perverzija od auta. Može da se posere na sve i jedan noviji VW. 2000€, još jednom, da ne mislite da je greška.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ee/Opel_Omega_front_20080118.jpg

3. Znam da su jeftine jako, malo je falilo i da uzmem jednu dok sam bio u Švedskoj, al sam odustao zbog cene osiguranja jer bi me odrali k'o vola.

4. Đe je ovo?
    Pretpostavljam oko Nevesinja, visoko je tamo.

5. I Passat je prva liga!

6. I dobra je Omega, 1.4 twinport, nas petoro, leti, Podgorica-Cetinje 11 minuta i 23 sekunde.

7. Celte, tebi neko helikopter da da ti po tim crnogorskim kurčevima ne bi mogao do Cetinja da stigneš prije 2 i po sata a ne autom.

EDIT:

ČU MENE CELTE, GTD, vala, počo si toliko lupati da permutujem

8. Zbog tog sam je 5cm podigo. I odsad samo džipove i Golf 2 kupujem xd.

9. Skočko ako nisi skontao proziva te za 1.6 Astru koja ide kao vijor :-D

10. Đe su mladi tu je i šala xd.

11. Kontam ja to al ne vrijedi raspravljati se sa čoekom koji vozi golfa, to je ubijeđeno da je golf vrhunac automobilizma i šta ja sad tu da radim. Da je bliže malo izazvao bih ga na drag race i usrao ga twinportom štedljivim bar za dvije dužine.

12. Omega, 1.4 twinport

Moooolim?

13. Najjači su ovi Bosanci sa ljutim mašinama od 33kw xd. Sad Astra gnjila, prije toga Celtic i Reno 0.9 (doduše njemu je Celt tutor jbg).

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.