U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Prije 5 godina skužio sam da mi je auto počeo nenormalno trošit. Nisam shvaćao zašto pa sam počeo pratit. Pomislio sam da mi netko krade auto. U početku nije imalo smisla jer je auto uvijek ujutro bio pred kućom, uredan i čist. Nakon još mjesec dana, bio sam uvjeren u svoju tvrdnju. Čak sam shvatio da ga vozaju samo subotom uvečer. Ostavio sam poruku "molim vas, samo ga vratite ujutro da mogu na posao jer nekad radim nedjeljom". Odgovorili su da se ne brinem. Tako sam im ostavljao upute kad ga ipak ne bi mogli dobiti zbog nekog mog posla. Uvijek su poštivali dogovor. Nisam imao pojma o kome se radi. Nakon određenog vremena su počeli sami da toče gorivo. Nakon 5 godina zajedničkog korištenja jedno me jutro dočekao šok: nove gume s felgama, presvlake i kazetofon uz poruku: "Dragi gospodine......! Hvala vam jer ste nam posuđivali auto i niste nas prijavili. Završili smo faxove i imamo svoje poslove. Danas je zadnji od nas kupio auto. Ovo je mali znak zahvalnosti. Nas četvorica"
Hahhaha a ajd ne seri
@Makaronac
učinjeli ste jako dobro djelo pomažući sirotinji, tzv sevap. Vidi se na Vašem primjeru da se dobra djela isplate.
Prije 5 godina skužio sam da mi je auto počeo nenormalno trošit. Nisam shvaćao zašto pa sam počeo pratit. Pomislio sam da mi netko krade auto. U početku nije imalo smisla jer je auto uvijek ujutro bio pred kućom, uredan i čist. Nakon još mjesec dana, bio sam uvjeren u svoju tvrdnju. Čak sam shvatio da ga vozaju samo subotom uvečer. Ostavio sam poruku "molim vas, samo ga vratite ujutro da mogu na posao jer nekad radim nedjeljom". Odgovorili su da se ne brinem. Tako sam im ostavljao upute kad ga ipak ne bi mogli dobiti zbog nekog mog posla. Uvijek su poštivali dogovor. Nisam imao pojma o kome se radi. Nakon određenog vremena su počeli sami da toče gorivo. Nakon 5 godina zajedničkog korištenja jedno me jutro dočekao šok: nove gume s felgama, presvlake i kazetofon uz poruku: "Dragi gospodine......! Hvala vam jer ste nam posuđivali auto i niste nas prijavili. Završili smo faxove i imamo svoje poslove. Danas je zadnji od nas kupio auto. Ovo je mali znak zahvalnosti. Nas četvorica"
Ja ne znam zasto ali ja u ovo ne mogu da poverujem....valjda jer su ljudi postali toliko sebicni i losi da je za ne poverovati kad se nesto ovako desi, ako je istina, vratili ste mi veru u ljude :D
hahah
pazite, ja svojevoljno biram da poverujem u ovu priču, ne pokušavajte da me razuverite
svaka čast, MakaronMaster!
Makaronac
Prije 5 godina skužio sam da mi je auto počeo nenormalno trošit. Nisam shvaćao zašto pa sam počeo pratit. Pomislio sam da mi netko krade auto. U početku nije imalo smisla jer je auto uvijek ujutro bio pred kućom, uredan i čist. Nakon još mjesec dana, bio sam uvjeren u svoju tvrdnju. Čak sam shvatio da ga vozaju samo subotom uvečer. Ostavio sam poruku "molim vas, samo ga vratite ujutro da mogu na posao jer nekad radim nedjeljom". Odgovorili su da se ne brinem. Tako sam im ostavljao upute kad ga ipak ne bi mogli dobiti zbog nekog mog posla. Uvijek su poštivali dogovor. Nisam imao pojma o kome se radi. Nakon određenog vremena su počeli sami da toče gorivo. Nakon 5 godina zajedničkog korištenja jedno me jutro dočekao šok: nove gume s felgama, presvlake i kazetofon uz poruku: "Dragi gospodine......! Hvala vam jer ste nam posuđivali auto i niste nas prijavili. Završili smo faxove i imamo svoje poslove. Danas je zadnji od nas kupio auto. Ovo je mali znak zahvalnosti. Nas četvorica
Prije 5 sati skužio sam da mi auto neće preko 230. Postoji li rješenje?
pa ono, sredi ga malo, operi, usisaj, prodaju se golfovi dvojke i za soma evra, nije tvoj u toliko lošem stanju valjda
Odlican skech
skeč kojeg se ne bi postideo nijedan stric u plavoj radnoj košulji
Početak ti je preseltički, inače je dobar medium skeč.
Možda neće preko 230 jer se puši u njega svaki dan.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1005689729478485&substory_index=87&id=100001124036714
Neće da otvori.
R34 <3
https://s3.amazonaws.com/static.carthrottle.com/workspace/uploads/posts/2016/03/5b6fa5c0def4596c23b058a4bfb0f3ce.jpg
Au koja ekipica. R35 malo bode oci, ali resto... analog cars <3
edit: fali Supra samo :)
http://41.media.tumblr.com/76d7473cd476d1d52a873879a1b407b1/tumblr_mukq4z7VFG1rk7gfmo1_1280.jpg
http://40.media.tumblr.com/99dafa8dd3010f3699ed04769c7e5cfd/tumblr_nawse9GrA51r6bq51o1_1280.jpg
Što kažete za alkantaru preko krovišta i stubova?
I u Pasat siceve iz CC-a, ali to kasnije.
u golfa 2?
#bullseye
Jes brate, top će biti. Ja ranije mislio kožu, ali nekako mi za nebo alkantara baš.