Automobilizam

1. vozio ja firmin jedno vreme, okej je za grad i to, ali mu fali još barem 186 konja za put i preticanje

2. vozio ja firmin jedno vreme, okej je za grad i to, ali mu fali još barem 186 konja za put i preticanje

pa kad ste ugradili plin jbg i upalio si klimu garant, uzelo ti dosta snage to...

3. morate i svetla gasiti jbg povuče i to struje dosta a zavisi i prozore da li ste otvorili

4. prozore da li ste otvorili

nikad, em utiče na aerodinamičnost, em promaja jbt

5. Rore mu ka sulundari.

I to sig voze klinci puni gas, bolje kupi auto od ozbiljnog čovjeka od 50god bez đece.

6. Ajde iskreno brat moj, koja je tebi realna cijena za ovo? :)

7. Ovaj lud što je njegov auto jbt?

8. I to dizel. 750 evra fazon. Ko duša

9. MADA I SKUPLJE GOLFOVE IMAMO OD VAS

10. SKUPLJE I BOLJE GOLFOVE IMAMO AAAAAAAAAAAAAA
    AHAHHAAHAH

11. Brt znaš što je Fire and Ice sa G60 i koliko su ih napravili?
    San najjači. Dobro, i Reli je san, ali većeg levela, time i nerealniji.

12. hahaha ma ja pojma nemam za te nazive njihove

ovo kao neki RPG sa mejdžom da igramo pa kombinujemo vatru i led, dupla demidž hahaha

G60 pasivna neka moć

13. šalim se ja, fini su

14. To ti je isto ka kad bi postojala neka Škoda npr. koja je u stvari Pasat. Dobro, glupo poređenje.
    Ali Crna Gora ima 100 puta jače Pasate no BiH.

EDIT:
    Posebno H.

15. 30 k evra
    Matori
    X5 2012
    E270 2012
    435 itd itd

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.