Automobilizam

1. Polo ili Fabia, vidi i njih

2. Ili trojku 320d.
    Ili Minija npr. ako ga vidiš kao negej auto za jebanje žena.

3. Meni je Miki bog sa ovim nekim prijedlozima auta što trošđe po 10 litara, iako ljudi traže male potrošače :D

Pa esam rek'o da ugradi plin :D

ili vako nešto

http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7994487/audi-a4-19-tdi

4. Za gospodina slepog gospodara video klipova i ostalog dokaznog materijala cemo iskopati auto makar mu ja moj prodao, kazi brt samo dal bi stariji auto a bolji ili noviji a losiji po toj ceni(za sada mi se svidja sto neces karavan budjavi i plasticne krseve punto stajl)?

Veliki pozdrav prijatelju Psetu. Jebem li ga brt, ne znam ni sam šta oću, neka zlatna sredina je, ako je verovati narednim postovima, neko idealno rešenje.

@Slepy

Brt, studiras u Novom Sadu, iskoristi to u svoju korist. Njemacko auto (golf neki najbolje jbg), parkiraj se ispred nekog faxa (poljoprivredni je zicer) i samo cekaj.
    Funkcionise kao da si ukucao PUSSYMAGNET u Vice City-ju.

To i ciljam brt, zato sam i rekao da neću karavane jer privlače međedice, a neću ni punte jer ne privlače nikog.

ova astra bertone je dobra, 1.8 benzinac je dobar, troši zavisno od mesta de voziš, u bg u špicu ide i na 11l, ali normalno oko 9-10, magistrala oko 7l. Sa plinom je lakše, ako tebi lično ne smeta.

Onda naravno, obična astra 1.7 dti, fokus, golf, citroen xsara, bmw e36 i sl.

Obična astra g mi je za sada favorit, imaju je dva moja ortaka, jedna 2003, druga malo novija, obojica prezadovoljni, a i astra je pravo momačko auto. Fala na predlozima, saću da bacim oko na ove ostale

Ovako nešto mi ne bi odgovaralo jer, ko što rekoh, delio bih auto s kevom najverovatnije. Msm bar za neko prvo vreme, dok ne skupim love za svoj, e a ona nije vozila brat bratu dez godina, pa oće da auto bude nešto manjih dimenzija. Uglavnom, hečbeci su prioritet

5. Astru možeš birati za te pare.

6. delio bih auto s kevom najverovatnije. Msm bar za neko prvo vreme, dok ne skupim love za svoj, e a ona nije vozila brat bratu dez godina, pa oće da auto bude nešto manjih dimenzija. Uglavnom, hečbeci su prioritet

Pa što ti rekoše još, možeš pola/fabiju/ibicu da pogledaš, vodi i kevu da vidi da li joj je pregledan auto i sl.

http://starmoz.com/images/seat-leon-2000-15.jpg

http://www.superforma.co.uk/wp/wp-content/uploads/2014/01/seat-leon-mk1.jpg

ja bih i ovako nešto jurio, 1.9 tdi, ne troši mnogo, a realno šmekerski je.

7. Tako će i da bude najverovatnije @gtd

Jes dobar ovaj seat, al kolko vidim po oglasima, cene ga dosta. Hvala na preporukama :*

8. To i ciljam brt, zato sam i rekao da neću karavane jer privlače međedice, a neću ni punte jer ne privlače nikog.

A jbg onda, ono moje za medjedice vazi :)

9. Slepi e46 kupi ako ćeš da jebeš na pikniku

10. teško će naći e46 za te pare (još dizel) + davanje bmw-a kevi koja nije vozila deset godina...

11. Nisam ispratio. Nemoj onda. Poginućete
    Elem. Bmw s šperom i bez nebo i zemlja voziti

12. Mokri snovi o e46 će se ostvariti sledećeg leta bože zdravlja

13. Jedan moj prijatelj je tako pratio jedan E46, i te godine mu je bila "originalna" kilometraža 245k kilometara, da bi poslije dvije godine kad je naletio na njega, kilometraža bila 215k. Kaže jedan jaran, valjda ga vozili u rikverc non-stop i poče da se cereka grohotom na svoj mega skeč.
    Pouka priče, bolje za godinu dana no sad da ga kupiš xDDD

14. To. Bar godinu guli neki drugi auto

15. hahah Makarone, jako poučna anegdota

16. A3 ako te ne smara sto su sa troja vrata, ima i sa 5-ora, al logično skuplje.
    Alfa 147, A3, Seat Ibiza može isto, ako ti neko predloži Suzuki swifta nemoj to. Ni golf 4 nemoj.

Msm možeš i fazon A4, al da ste vršnjaci.

17. A4 je rekao da neće, a alfu 147 nije lud da uzme, 156 je masu kvalitetniji auto od 147 i opet, nije baš pouzdan.

18. 156 je i lepši (iako 159 piša po obojici), al rekao je da hoće malo avto, prvenca.

19. @autor Slepi Ovako nesto brate nadji da ostane kevi da se vozi a tebi za godinu dana zavrsava posao moze da prodje kao auto za sprdnjicu ne ne ne idem ja nigde samo ujutru na kafu popodne da odigram tiket malo na predavanja i uvece do grada a ovo zgodno da ga parkiram bilo gde. Crn, nemacki znak i alufelne to je prvo sto picke vide. Plus je 1,9 koji njega tera samo tako. http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/8159393/volkswagen-polo-19-tdi

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.