Automobilizam

  1. https://www.youtube.com/watch?v=AVf9pE-9mHo

    Zašto je ogroman broj ovih okretanja zapravo u BMW-ovima?

    Mislim da nije toliko zbog zadnje vuče koliko zbog toga što su vozači istih nabijeđene budale.

  2. Nije to samo za vozače bmw-a. To je dijagnoza. Gledam likove šta rade u ovoj uličici kod mene. Od juga i pasata b3 karavana, pa do najnovijih bmw-a, mečki, audija. Fazon, uličica, zona 30, trebala bi pre biti pešačka zona al ajde, nije asfalt nego one kocke kamene uklopljenje, likovi tu dignu i na 80 km/h i onda pokušaji drifta da se skrene u nastavak te uličice na levo (a fazon tu da skreneš moraš da staneš i da ideš 1. jer je srednja škola tu i idu klinci k'o muve bez glave). Onda u nastavku uličice isto daju gas do daske i otresu one kontejnere neke što su na kraju svako veče. I sve zbog toga što ima 2 kafića tu i okupljaju se neki jeftini kurvanjci tu, pa tatini sinovi oće da izgledaju šmekerski dok udaraju kolima u kontejnere i kočiće metalne koji služe da se ne parkiraju svuda.

    Inače ima i likova sa motorima i kvadovima koji samo turiraju k'o ludaci u mestu.

    Edit: najveći mi je crnjak bio kad je dekan mašinskog fakulteta odvalio ''zar vi mislite da vozači formule 1, wrc i sl. znaju kako to tačno funkcioniše sve u radu automobila''.

  3. A jbg, normalno za njihove godine, svi smo mi sa 18 takvi bili...
    Kad se sebe sjetim xaxaxa

  4. Ima sig i tinejdžera, pa prvi put na stazu, mogu razumjeti.

  5. Skočko na ovom snimku ima više nebemveza koji se okreću

  6. Aj da se glupiraš negde (ja sam se u selu zezao, al nemam u šta da udarim tamo), al ne u ulici u centru grada da udaraš u kontejnere ili kao sin jednog istaknutog khm khm funkcionera što je otres'o 5-6 parkiranih kola pokušavajući da drifta. Driftanje Audijem Q7, odlična ideja. Jedva mesta ima i da se provuče normalno da prođe hahaha

  7. ima li neko preporuku za kabrija do pet soma evra

    edit: ozbiljno pitam, oće drugar da uzme

  8. ima li neko preporuku za kabrija do pet soma evra

    edit: ozbiljno pitam, oće brat da uzme

    Wv Eos

  9. Driftuj i ti, brate!
    I onda vinjak oderi. Jesi li Crnogorac ili ne?

  10. Opel Astra bertone kabrio, pežo 307 cc, možeš audi tt ili bmw e46/e36 isto za te pare.

    Edit:

    GTD
    Driftuj i ti, brate!
    I onda vinjak oderi. Jesi li Crnogorac ili ne?

    hahha driftovao sam, al po selu, tj na livadi lolo, dok se ne nauči dobro. Može vinjau, a za ovo poreklo, pitaj Boga. Znam da su u Plavno pa u Pađene ovi moji došli iz Hercegovine, a kevini su iz okoline Pljevalja došli u Gradišku.

  11. Hahahah dobri su, Torbica konačno uzeo golfa dvojku skoro trojku 92' godište lolo

  12. Golf 6, koje su mu mane?

  13. Preskup i golf je jbg. Zanimljivo mi je da ljudi uzmu slabiju šesticu a za te pare full peticu mogu a isto auto jebate.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.