Automobilizam

1. GTD
    Ali vi koji ste sirotinja ne kontate, ali bitno je da tripujete neke predrasude

Ovo ladno kazes Luksu koji je svetski covek, a pogotovo sto nije sirotinja (verovatno).
    Najveca su sirotinja ti sto tripuju prestiz, marku, nemac je nemac a voze golfa starog 10 leta.

2. Zapravo genezis i slična kola najviše uzimaju firme kojima treba toliki auto, a da ipak košta manje.

Kao recimo neke 90' - 91' petrohemija što je kupila 2-3 senatora 4.0 irmšer, valjda je bila neka cifra od 100 000 maraka po komadu.

E sad, za genšera w140 je trebalo valjda trebalo dati oko 130 000 maraka za ekvivalentan model po snazi i opremi.

3. Pa čekaj, boh kaže da je super auto, a ti da je govno, a meni ste vi ko polumesec i zvezda na turskoj zastavi jbg. Nemojte me terati da pitam GTD-a za mišljenje pls.

4. Šomi ako imaš 6 k da kupiš auto svet je tvoj jbg
    Naćemo nešto. Iako bi tebe i twoje potrebe služio ovaj I30

5. šomi za te pare pasata šesticu karavan možeš da uzmeš
    čuo sam da voliš karavane :D i

6. Pa nemam, ali kontam da ću tamo do jula kada planiram uzimati nešto, pogoditi dva tiketa evrolige od 14 igrača.

7. Eto tad se javi. Tad će ovaj i30 biti 4 k

8. Neću više i30, čuješ da pseto kaže da je bučan ok.

9. Ima da kupim opel astru nekaravan i da menjam svaki dan, boli me kurac.

10. Lukse samo nek oni prodaju po aziji, i ja kada budem setao u grupi od 30 ljudi sa fotoaparatomoko vrata i pratio zuti kisobran kao kinez/koreac i ja cu kupiti genezisa.

Znaci "isto a manje para" ne postoji jbg, veliki si decko. Postoji slicno a slicno nije isto... Ajde ako cemo da se udubljujemo u pricu, vidi kolika je tezina genesisa a koliko s klase? Za pocetak.

11. Kosovski baron nubara.

12. Pseto objašnjava.
    Ovo auto uzima dojučerašnja sirotinja, koja je došla do para i želi što veće auto za što manje para.

Dosta slična priča kao sa "Tigar ti je danas Mišelin".

13. Tigar ti je danas Mišelin.

14. Znaci "isto a manje para" ne postoji

I katanac.

15. Somaro evo moj burazer ce ti prodati i30 na leto planira da menja. 1,6 sa plinom pravim fabrickim, prvi vlasnik, sevrisna knjiga, oko 180k presao

16. Šomi, vidi i Bulgati Vejdoma

17. Pa odes i kupis vox tv sta, sve ima isto kao sony samo je jeftiniji

18. s obzirom koliko si ga nagrdio ps, moja ponuda je 1100e.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.