i i dalje ne kapiram po čemu je manuelac bolji od automatika kad ovamo sve ide automatski, gospodski...jebena kvačila, šta je ovo srednji vek pa moraš da nagaziš papučicu da bi promenio brzinu
А онда се нешто сјебе негде успут и не смеш да шлепаш ауто другим аутом, већ мораш да зовеш шлеп службу или неког с приколицом. Плус одржавање кошта к'о двомесечна потрошачка корпа
Auto se ne kupuje zbog kompleksa, kupuje se zbog sebe i nemojte ođe idiotisati da ne treba kupiti skuplje auto ako već možeš i da skuplje nije bolje.
Ajde ne seri, patiš tu što nemaš dobra auta, toliko patiš da svima pametuješ nešto, čoek hoće da kupi auto ti si najpametniji da daš neki sud, prozivaš ljude konstantno zbog auta kao da su tvoja zlatna, ajde se smiri malo znaš?
Šukurac, ste počeli da se svađate oko toga šta je potrebno od opreme na 9 godina starom kaškaiju. Potrebno je da mu ne crkne 1.5 dci koji je prešao barem 300k km, a ne da jedete govna sad ovde.
А онда се нешто сјебе негде успут и не смеш да шлепаш ауто другим аутом, већ мораш да зовеш шлеп службу или неког с приколицом. Плус одржавање кошта к'о двомесечна потрошачка корпа
Poprilicna neistina ovo drugo. S obzirom da nije 98-a godina.
Није 98. ал није аутоматик за плебс јбг
Najbolje je kupiti Teslu ili Koenigseg Regeru, uopste nemaju menjacke kutije, ja cu tako
Ako je dobar menjač onda ne. E sad, ko uzme recimo vel satis ili sličan auto automatik...
Ajde ne seri, patiš tu što nemaš dobra auta, toliko patiš da svima pametuješ nešto, čoek hoće da kupi auto ti si najpametniji da daš neki sud, prozivaš ljude konstantno zbog auta kao da su tvoja zlatna, ajde se smiri malo znaš?
SI ČUO MENE TI, ALO?
http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201410/152729/1f7d0ddb0b2821502e2794ea5a4d497e.gif
ALo druže, imaš li ti problem ili oćeš da ga imaš?
Dogovori se malo sam sa sobom prije nego što glupost lupiš, znaš, pa nek si Bosanac 100 puta.
Hahaha jebate
Dođi vamo pičko ako smiješ da razjasnimo stvari neke!
Krsta mi, niste vi u vinklu. Svađate se oko krševa i oko toga šta koji krš ima od opreme...
Alo druže, o kakvom ti kršu pričaš i da li želiš biti na listi sljedeći.
Na listi srama i batina*
izostavio sam u prethodnom komentaru
Ti jedino ženu svoju možeš da istučeš, to vam je civilizacijska norma, kozojebu jedan
Osjetljiv sam na auto malo, ako misliš da je krš dođi ođe da raspravimo, da vidimo u čemu je problem, je li u mene ili tebe...
Našao neko ko profesionalno telad vadi iz krava o civilizaciji da priča.
JAK SI NA RIJEČI, AJ DOĐI DA VIDIMO!
Šukurac, ste počeli da se svađate oko toga šta je potrebno od opreme na 9 godina starom kaškaiju. Potrebno je da mu ne crkne 1.5 dci koji je prešao barem 300k km, a ne da jedete govna sad ovde.
Xaxaxa eto ti kurac Skočimišu, i Miki potvrđuje da ti je lom od motora u auto.
Miki je malo nervozan :D