Automobilizam

1. Jebali me prevesi, vidim cudno mi zvuci rec, prepust se veli

2. Ovo tek za 7-8 meseci cu imati kinte

3. Prevjes sig, mada su sinonimi to.

4. Prevjes slično ko ovjes zvuči, doduše na ekavicu čudno, tako da bolje zovi prepust.

5. Brt rekoh da nije ova u pitanju, nego junior, GT ili GTV iz sezdesetih/sedamdesetih

6. Ovu Alfetta GTV što imaš na oglase ja bih. Prelijepa je. I juniorka jebe još jače.
    http://www.img2.cdm.me/sites/cdm.bild-studio.me/files/multimedia/foto/2014/11/17/lex_1510_resize_copy.jpg

7. udarena vrata malo a

8. sad ce gtd da kaze da je to odsjaj neki ali to je zato sto je ova alfa od njegovog ujaka znam ja

9. au jbt ovaj bas ume da parkira, pogle mu vrata kako su roshava

alfe inace jebacko i mangupsko auto

10. Verovatno. Mada na ovoj predzadnjoj slici može da bude i da ne zna da proveri mrtav ugao pri prestrojavanju.

11. Pravo da ti kazem limarija mi nije jedan od prioriteta kada kupujem automobil

12. Dobro to, ali opet, konkretno kod alfe, limarijski delovi su skupi jako, a i ne znam, verovatno bi počeo da korodira da tim oštećenim delovima vremenom.

13. Coa u zadnje vreme je limarija počela da bude prioritet, da je zdrava šasija, da nije iščukan valovit itd a motor ko rezervni deo

14. Pa ne kazem ti da vozis izlupan i izgreban auto nego je limarija stavka za koju znas koliko te kosta da popravis i koju resis jednim odlaskom kod limara

Prvo gledas ono sto moze da te kosta najskuplje: dal ce ti ga panduri odneti tj dal je cist
    Drugo ono zatim: motor
    Trece: mehanika, elektronika, elektrika

Drugo i trece su stvari koje mogu da ti neprestano prave problem i da ih nikad ne resis a otici kupiti vrata i par branika je kerov kurac

15. Stoji to, ali samo ako bi prodavac spustio cenu. Recimo da nije 2700 (pošto za te pare možeš da uzmeš alfu 166 u mnogo boljem stanju) nego da bude 2200 maksimum, možda i manje jer krilo, vozačeva vrata, zadnja leva vrata i vrata od gepeka koštaju minimum 500 evra ako nađeš negde dobra plus farbanje.

Zapravo mi je poenta bila to da ga lik opisuje kao odličnog i perfektnog, bez ulaganja, a zapravo je kanta, možda mu je motor dobar i elektrika / elektronika da su u redu, ali opet ima ulaganja i to velikih u limariju.

16. Mada na ovoj predzadnjoj slici može da bude i da ne zna da proveri mrtav ugao pri prestrojavanju.

Ti se bjese ono okreces kao Celt? xaxaxxa

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.