Automobilizam

1. Nisam neki stručnjak za gume xd. Jesu li lošije od Tigar guma? I kolika je šansa da nađeš da ih preprodaš nekome? Mislim same felne po sebi su prelepe i kontam da bi fino pasovale na pasata.

2. Što ne bi bile lošije od tigra?

Tigar je kvalitetna guma.

3. Kao orijentir gledam jer su tigrove gume bile najjeftinije od onih koje sam imao.

Recimo na tigar vinterama se vektra nešto lošije ponaša nego na kontinentalovim gumama. Imao sam danlopove i sava, korektne su za tu cenu.

A iskreno ove kineske nikad nisam imao.

4. Zimski tigar ispod 10 stepeni celzijusa je predobra guma, prošlu sezonu je drugar stavio na sivika i bez problema vozio (živi u brdima i nije imao problem da iziđe po leđu i snijegu).

Nije kao kontinental, pireli, mišlen i sava al brate otprilike su duplo jeftinije.

Jedino što na 15 stepeni već ljuljaju jer su premekane, na 25 su već opako nesigurne al zato 2 seta i plafon.

5. http://vukajlija.com/forum/teme/17935-automobilizam?strana=1734#post_3643361
    Kao i svaki koreanac, zato su jeftiniji jer je zavrsna obrada kao u daciji.

6. Tigar vintera sasvim solidna guma ako je cena bitna a ako oces vrh gumu onda miselin alpina

7. Dobra je Vintera skroz. Najbolja u odnosu cena kvalitet

8. Taj rad, gledam sad baš za pežoa ovog našeg 195/65/R15, vintera je 5000 komad, sava 5500 - 6500, fuldine 5500, danlop 6500-7000, mišelin 7500-8500.

9. Nije najbolja u odnosu cena-kvalitet ali je dosta dobra, da.

10. Vintera je dobra da je gazis cele dve godine leto-zima jebe ti se.

Miselin alpina najbolja zimska guma, lanci ti ne trebaju.

11. Jesu li lošije od Tigar guma?

Nez jesam li naglasio da su gume kineska socijala, ako nijesam da naglasim sad.
    A ima u tu dimenziju barum 135e komad.

Uzeo sam ja na syncra eskimo s3 prošle godine, guma top za snijega za tu cijenu, ali dva seta moraš. Ovih dana ću do Žabljaka ali Pasatom na bridžstounke nove, jebaće sig.
    Lance ne nosim u auto jbg, jednom sam ih stavio, a i sad mora samo ako si na ljetnje ili samo dvije zimske.

12. Vintera je dobra da je gazis cele dve godine leto-zima jebe ti se.

Ne znam baš za leto, imao sam na onoj staroj vektri vintere bile su nove, a fazon nisam bio pri kinti da odmah uzmem drugi set felni i letnje gume odmah. Ono sam se samo jednom zajebao da vozim na 30 stepeni na tim gumama xd. Vrlo, vrlo je slabo kočenje. Posle sam uzeo letnje, druga priča sasvim.

13. Najbolja zimska guma za 185/55R15?
    moram da kupujem gume za škodu

14. Na škodu ti ne vredi da staviš ni sa exerima XD

15. škoda 1.2 htp luda opasno

16. Kome se dva seta ne isplate mislim da je crossclimate najjača.

Ili što Pseto kaže na wintere i ljeti, pa dokupljuješ po dvije, mada ja ne bih to na svoje auto vozio.

17. Koliko para brate moj?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.