Automobilizam

1. E, nego sam hteo da pitam, ima li ko kakva iskustva sa 1.8 i 2.0 benzincima u pežou 406? Dizelaši su vidim korektni sasvim, ali ne znam benzinci kakvi su.

2. idi na grupu Peugeot Srbija i pitaj tamo, sve znaju.

3. Gledao sam i ja to auto da uzmem prije nekoliko godina i 1.8 jes dobar i ok bi ti legao kontam, ali se osjeća da mu fali snage jbg. Teško je auto, a trošiće sig slično kao 2.0 tako da bih ja ovaj drugi da kupujem benzinca.

4. Nije za mene. Sa ortakom pričam, hoće da uzme 406 karavan, ali benzinca, fazon ima već 4-5 godina 206 benzinca i sad treba dete da dobije, pa hoće veliki auto, al neće dizelaša. Pa ono kroz priču smo došli da ne znamo nikoga sa 406 benzincem.

To što kažeš za snagu je tačno verujem, nisam vozio, ali znam da mu je ovih 133 ks onako, knap, lagano bi mogao i 150-160 ks da ima kao karavan.

5. E ovo se odnosilo na 407, loše pročitah, ali generalno tako je. Kupe nek uzme.

6. Tu su ti limuzina i karavan što se toga tiče, osim ako oćeš da kažeš da je karavan radničko auto za tovarenje i vuču što jes xD

7. Ma de kupe xd. Kako da priđe zadnjem sedištu da stavi dete.

Karavan je odličan iskreno za da ga koristiš kao magare, svaki drugi dan moram da vukljačim nešto van posla, ili za plastenik ili uopšteno za kuću.

8. Karavan za zidare, limuzina za porodicu xD
    Može i Golf za porodicu nekako, mada nije to to.
    ALI BIĆE GTIEVA SIG!

9. Izašla Klarksonova verzija top gira, već dvije epizode
    ne znam da li ste vidjeli

10. U petak treba treća. Dobri su, odgledao ove dvije.

11. Дајте линк где гледате да не тражим сад

12. Čekaj da ti ispojlujemo prvo, jače će ti biti.

13. Што брате, појављују се нека кола за која ја нисам чуо, лел

14. Na čujanju je sve i ostalo xD

15. od 1737 stranica teme, na 1700 stranica se bar u jednom postu spominje golf i folcvagen....tako da nema dalje price koji je najbolji auto, za dobrim konjem se dize prasina

16. od 1737 stranica teme, na 1700 stranica se bar u jednom postu spominje golf i folcvagen....tako da nema dalje price koji je najbolji auto, za dobrim konjem se dize prasina

Mislim da je ovde više priča u fazonu "svaki cigo svoga konja hvali".

17. pa samo gtd vozi golfa, nemoj mi samo reci da je on jedini koji forsira toliko pricu o golfu.... xd

18. Ja gledam na popkorn tajmu
    Prva epizoda odlična, sviđa mi se nova staza za testiranje auta
    A M2 je zvijer

19. Potpis na ovo. I onaj uvod je isto top. Jedino je nategnuta ona tuča sa publikom i mogli su to bolje iskoristit.

Nek se jebu xaxa
    http://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2016&mm=11&nav_id=1204518

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.