Automobilizam

1. Ako jeste-jedan od glupljih poteza zivotnih.

2. Ne brate, ne vozim je ja inace nego Astra stara g karavan, pa sam je podigao i u lov je vozim :D
    Inace sam za kedi bio, ali ok.

3. Dobro je. Sad znamo da su znači sve tvoje priče lovačke xd.

Zajebavam se, fino je to, a za ovo, kedi ima dosta jaču cenu, manje više svaki.

4. Ok je, mada ja najmanje vozim je. Osim ako je nedje slomim. Ili sprzim.

5. Kako takva alfa mužjačina vozi opel?

6. Kupujem golfa dvicu od 600 maraka da učim za vozački.

7. E moj ti, dvicu za 300 evra u bosni... za dvicu moraš minimum duplo više da daš. I to će biti ekstremno razdrkan primerak. Bolje golf keca gledaj za te pare, ili neki jugić i sl. ako ima.

8. Ma nije registrovan, to da vozim dok ne položim. A ima baš dobrih za te pare. Ne puno sjebanih i trulih.

9. Skočimiš
    Kako takva alfa mužjačina vozi opel?

Ni ja ne mogu vjerovati :(

10. Фин само што је још финије засељачен, опасно патите од мањка стила и шлифа

11. Barone, ubroj slobodno i sebe u tu sramnu skupinu xD

12. Inače ga je useljačio plastikom i budženjem do pola jbg.

13. Dobar grand tour, dobar onaj dio sa kućom
    Elem, otišli mi prednji seleni na škodi
    koliko je hitno to da se mijenja?

14. A da prodas ti tu skodu brt jebe te svakih 15 dana?

15. Što se selena tiče što pre to bolje.

E sad, kad uzmeš polovan auto, dobro bi bilo da imaš keša da odmah zameniš sve šta ne štima i da se voziš kao čovek.

16. E sad, kad uzmeš polovan auto, dobro bi bilo da imaš keša da odmah zameniš sve šta ne štima i da se voziš kao čovek.

Da covek ima para da zameni sve sto ne valja na polovnjaku, ne bi ga ni uzimao jer bi kupio nov auto.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.