U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Dobar je bemvejac skroz. Svakako lepši od 90% novih. Sviđa mi se ta retro moda ovih dana sa legendama sedamdesetih, Alpina izbacila novi auto, Fiatov spajder baš šmekerski ispao...
S druge strane, drago mi je da sam operisan od automobila poslednjih desetak godina. Ja baš dosta vozim i radje trošim pare na 100 drugih stvari nego na neki prenadrkan auto. Važno je da ima radio i da ima grejanje.
Čak ni motor ne mora da ima lol
Lepo izgleda ovaj koncept skroz. jedino sto dok prodje kroz regulacije i ispravi sta sve mora da ispuni da dobije dobre ocene na ncapu ili stavec, vise nece da lici na ovo.
Malo vuce na onog mustanga al sta sad
Ma ne liči na mustanga. Više na tandrbrda liči :)
https://cdn.pbrd.co/images/H7SVUOa.png
cini se da su zadnje sediste dizajnirali po modelu nika vujicica ili kako se bese zove onaj.
Odličan bmw, manje više kao i svaki sem onog i3, izgleda zdepasto mnogo.
Mada moraš da plaćaš privatno zdravstveno, tj poslodavac plaća osnovno, tako da 30-40% iznosa bolničkog ili ovako od lekarskog pregleda moraš iz svog džepa da daš. Ali nije ni to loše, bar su im kako tako solidni lekari.
Ima to i ovde, samo što sam ja uzeo opciju da mesečno platim to i aj' zdravo.
Celt to sediste je tu vise radi fore nego sto je planirano da ga iko koristi
sto postoji onda? to mi je u rangu kad u porse stave onu zadnju klupu. sta pokusavaju nemci sa tim, kupis auto od 100k pa ce stavis dete unutra da se povraca po enterijeru ili cisto da pokriju trziste bogatih sa fetisom da uvek imaju nekog kepeca u drustvu
Brate ako ortak i ti odete na pice uvek mozes da nabijes dve glupace pozadi da se malo stisnu do gajbe sta. A i mozes da stavis neku sportsku torbu ako ides na trening ili kosulju itd
jbg kapiram gepek bi bolje posluzio za to :)
ne znam, meni oduvek to izgledalo kao neko nemacko forsiranje prakticnosti na mestu gde stvarno ne treba da postoji. jbt, ako kupis porse nije ti jedini auto sigurno pa sad da se razmisljas gde da stavis ribe.
ovde ih bar ima dosta. nikad nisam video nekog da se vozi nazad, odraso dete ili kepec. i razumem, kad vidis ono jedino sto mozes da kazes nekom ko oce da te vozi da ne jede govna. na slikama kad kao vidis, seo bi ovde, kurac bi, na slici prednje sediste gurnuto da drzis volan zubima.
Bas velike glupace treba da budu da ih naguras u gepek do gajbe
evo odgovora
vrata treba da se otvaraju na gore, ne na stranu :)
https://www.youtube.com/watch?v=0oV4IVy8tvE
Hahaha sigurno, ima pare za porse al mu dodatnih soma evra mesecno za osiguranje bas pravi problem
totalno nema smisla. bukvalno nemci to prave zato sto su nekad pravili i nece da promene.
Celte, moja preporuka za tebe kao nekog kome je život Švicarska- neki Kia džip sa sedam godina garancije. Ako možeš da voziš nešto što nije made in Germany/USA/UK/Italy/Volvo, to je za te pun pogodak!
Naravno pod made in Italy se ne podrazumeva Fiat jebeni
Jeep, alfa, abart, maserati? Da budem ko italijanski gastarbajteri ovde?
Da brate, u pravu si bas. Vjerovatno ce one padati na porsea a on ce nedje po strani da parkira volvo neki da ih moze povesti kasnije? Ili gradskim prevozom, zasto da ne.
Ne budite glupi
evo ga gtd ko i uvek upada u pricu sa komentarom koji bi trebao da pokaze kako on zna auto a ostali ne znaju auto, a komentar nema veze sa pricom, pa jede govna samo.
to vi crnogorci tako kad izlazite u grad, natrpate se po 3-4 u kola, cirkate pivo pa kuci na drkanje? nemate gorivo svako da dodje autom, nego car pooling a?