Automobilizam

1. Dobro, nisam baš toliki mudonja bio. Ugazio bi me stari ko govno lololo

2. I ja sam razmišljao da kupim konja. Želja je nestala kad sam se otrijeznio.

3. Sa koliko ste godina naučili da vozite?
    Ja sa desetak, a polaga' sa 18.

4. Ja sam sa 16 nesto pokuso da vozim u selu, kacam skreto dao jak gas i zavalio u zivu ogradu.

A onako ljucki naucio da vozim sa sedamnest, jos nisam polozio teoriju prijavio drugi put olololo

5. sa 13 godina, po selu vozo samuraja, bio glavni baja

6. Jebao mlade seljancice iza sena pate jurili skuburama.

7. Meni otac nije dava' specijalku nego sam fiću morao.
    Ne mogu da zamislim šta bi sa ladom bilo kad su svi bježali dok sam fiću vozio lolo

8. Ja i dan danas nisam naučio da normalno vozim. Mislim sednem ja u auto i upravljam, ali uklapanje u saobraćaj i propisi za mene ne postoje. Nego šta mislite jel puno 70 evrića za ove felne

http://www.dodaj.rs/f/1Y/Ki/2dgFdK3v/img1449.jpg

9. Po komadu ili ukupno? Lijepe su, imaju li neke poklopce?

10. Sve zajedno 70, nemaju poklopce.

11. Meni se svidjaju, ja bih ih stavio na Fiata. Jos za te pare su odlicne. Mozda negdje uspijes naci i poklopce ako uopste i idu na njih, a izgledaju kao da idu...

12. Idu neki plastični, nisu ni za kurac. Pravi poklopac bi trebalo da je od aluminijuma, plus što ga drži jedan šraf da ne otpadne.

13. Stiže, glavno je da umiješ kola držati ravno. A propise izmišljaju samo da bi pare vadili izdžepova. Najgore je kad neko (u trijeznom stanju) ševrlja među trake.
    Inače, felne su lijepe. Mada, ne bi stajale dvojci, prije nekom autu proizvedenom sredinom 90-tih.

14. Najgore je kad neko (u trijeznom stanju) ševrlja među trake.

Taj sam. Inače nisam ni mislio na golfa da ih stavim, ne stoje mu. A neki baja celo veče šalje poruke u vezi felni, sad pita jel beše cena 65 lolo
    Po oglasima prodaju čelične za 90 evra, on hoće još meni da spusti cenu.

15. Pa jebem mu mater, vozi svojom stranom kad si trijezan i ne pretičeš.

16. dobre felne za te pare

17. Mogu da preteknem traktor i eventualno autobus. Nisam ja baš neki divljak, samo sam malo živčan lolo

18. Što se felni tiče, koji je proizvođač? Prijatelju starija kineska felna pukla, pa je mora' da vari kad je šćeo da se popne na pločnik.
    Pazi kakva je. Vjerovatno postoje i dobro urađene.

Mogu da preteknem traktor i eventualno autobus

Otkad si Juga kupio? lolo