Automobilizam

1. Vjerovatno možeš da naručiš neka druga (recimo kožna) kad kupuješ auto iz fabrike. Ova pretežno idu na GTI, da podsjećaju na jedinicu.

http://i3.photobucket.com/albums/y87/porschetrimr/P1010002-7.jpg

2. E ta ta.
    Realno, GTI zaslužuje bolja sjedišta. Ovo je govno, nula od sportskog izgleda.

3. Lozio sam se onomad na golfove i folksvagen generalno, kao na kvalitet dizajn i tako to.

Sad vidim da i nisu nesto - bar sto se kvaliteta tice. ajd kao dizajn je ok, mada je iz godine u godinu sve losije...

4. Mi jedino možemo voziti golfove iz onomad, tako da je ok x)

5. GTD
    Golf 6 i 7 ima izvanrednu unutrašnjost.
    I oktavija ima prelijepu.

Serem ti se na takvu unutrašnjost. Možda izgleda kvalitetno, ali nije takva u svim paketima opreme. A dizajn unutrašnjosti go kurac. More sivila i običnosti, furaju jedan isti fazon godinama. Nemoj slučajno da enterijer ima neku originalnu crtu i uzbudljiv detalj. ali isplati im se, minimum ulažu u tehniku, sad imaju i onu MQB platformu na kojoj prave 20 modela, dakle tu minimalna ulaganja, dizajn šaka jada (čast pojedinim, retkim modelima, a i ti što izgledaju solidno nisu realno neka lepota), svaka generacija modela izgleda skoro isto, dakle kao da rade redizajn, unutrašnjost kao što rekoh godinama ista.
    Dakle VW gleda da što manje uloži u razvoj novih modela, žive od stare slave, a cene astronomske, podaju muda pod bubrege. Ma neću da se raspravljam oko gluposti.
    A da, je l' znaš koliko košta VW (svi troškovi, materijal, plate radnicima, utrošena energija itd.) se napravi jedna Golf sedmica? Oko 4000 do 4500 evra. A prodaju ga za 14, 15 hiljada minimum. Zbogom pameti. Ja lično neću u životu kupiti auto VW grupe, pa taman peške išao do kraja života. Od mene toliko. Izvinjavam se za ovaj esej, ali sam se iznervirao, jebiga.

6. Unutrašnjost je prelijepa.
    Jesi li je gledao uživo?

7. GTD
    Unutrašnjost je prelijepa.
    Jesi li je gledao uživo?

Džaba sam krečio vidim ja...

8. meni samo pasat 6-7 i stariji model tuarega imaju dosta lep enterijer...al to su ipak premijum modeli...
    novi golf 7 mi ima tragikomičan enterijer...izgleda mi kao neko dete koje boluje od neke bolesti mozga pa mu glava jako otekne..jbg na netu sve slike iz nekih gti modela sa kožom pa i ne izgleda loše, a ja se vozio u običnoj verziji...baš mi jadno deluje...doduše kao prekopirano od novog pasata samo nekako zbuđženo

9. A kruta osovina pozadi u Golfu, Seatu i mislim u nekoj Škodi, ne znam kojoj, u verziji sa slabijim motorima? Od Golfa 5 koji je uveo multilink kao standard, ovi lopovi sad vraćaju torziju ako ti se ne dreši kesa puno. Bezobrazluk i ništa drugo.

10. Meni otac ima golfa šesticu komfortlajn. U toj verziji opreme su sjedišta jako udobna. Ima lijep trokraki volan, fino raspoređenu konzolu na kojoj nema ni mjesta viška ni manjka. E to je za mene fin enterijer.

Ovaj mi je prelijep:
    http://s1.blomedia.pl/autokult.pl/images/2011/09/Mercedes-Klasy-S-Wn%C4%99trze-3.jpg

Mada, ne izgleda baš lako za korišćenje lolo

11. Prištevac, samo doplatiš ako ti smeta.
    Da je meni novo auto kurac bih gleda' jel mu osovina ovakva ili onakva.

12. Petar Pan Pezo$
    meni samo pasat 6-7 i stariji model tuarega imaju dosta lep enterijer...al to su ipak premijum modeli...

Ok to, jedino što Pasat ne spada u premijum.

13. GTD
    Prištevac, samo doplatiš ako ti smeta.
    Da je meni novo auto kurac bih gleda' jel mu osovina ovakva ili onakva.

Ma neću da doplaćujem za tako nešto, ta fora samo kod VW ima. Čudo ne počnu točkove da naplaćuju pa ono, bez točkova toliko i toliko, a sa točkovima toliko i toliko. Važi...
    Nema veze, da se ne svađamo više oko VW, što se mene tiče nisu toliko vredni pomena da bih gubio živce na njih.

14. Al zato naplaćuju alu felne lolo
    Fino bi bilo i bez točkova toliko i toliko, jer ih je (posebno čelične) lako nabaviti. Možda bi i skočila cijena čeličnih felni onda. Ja bih onda proda' onijeh 6 što imam viška.

15. ma kurac nije premium, govorim iz mog ugla gledanja lolo

16. Možda danas najzad prodam krntiju.

Zove me lik od koga sam kupio eskorta, otac 'oće da mu kupi auto do 800 eura. Reka' sam mu eskorta za 5-6 stotina.

17. http://novosti.rs/vesti/naslovna/auto/aktuelno.233.html:460050-Nova-skoda-jeti
    Pričali su da će jetiju promijeniti ime. Ja se nadao da će ga nazvati Favorit.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.