Automobilizam

1. Bolja je Karina. Posebno model XL lolo

2. Возио сам је пре неки дан, додуше ова је била у савршеном стању. Јако фино иде, лак волан, лак мењач, има снаге ал не баш превише. Нпр у односу на лансера и мање снаге, и мање је стартан и мање еластичан мотор. Али далеко од тога да је лош.

3. Јес', јес', Корола.

4. Sjećam se davno da je neki rođak imao Korolu. Ne čuje se auto dok radi. Isto ka' Golf 2 dizel lolo

5. Да бре, маму му јебем, кад сам стао и 'тео да се упаркирам истриповао сам се да ми се угасио ауто, реко шта ти је сад који курац...

6. Nekad je dobro kad auto nema vazdušne jastuke. Za društvo, ne za vozača:
    http://www.youtube.com/watch?v=2-Bccd80DWE

7. Profil vozaca opel "kovceg na tockovima" kalibre. I posle im automobil kriv..

8. Pa naravno. Da im kupe Jugića, kurac bi oni preticali. Govna jedna, nekog će najposlije da ubiju.

9. vozaca treba u zatvor. ovo je otprilike ko da krenes napunjenim otkocenim pistoljem u guzvu pa se igras malo uperi drugima u glavu, malo sebi u glavu... moz ti da budes vest kolko oces sa oruzjem, opalice jednom i ubice nekog.

ako se za to ide u zatvor ili u ludnicu, zasto ne za ovo? efekat je komplet isti.

10. ma jebote bog, probaj u nemackoj da preko pune linije preteknes x automobila i kamiona i da te uhvati milicija. oprostio bi se sa dozvolom na neodredjeno (trajno) u roku od odmah.

to ne moze da bude "desilo se slucajno", nisu znala deca.

11. bilo gde gde panduri ne mogu da se podmazu.

12. Rulet igraju. 3 auta u jednu traku, ej.
    Ili ovaj:
    http://www.youtube.com/watch?v=_uaKLlZVa3M

13. more kakvo igranje, bahate voznje. ovo je pokusaj ubistva "iz nehata", kazna prilagodjena tome. kriminal ko i svaki drugi.

za ovo bi trebalo da deru novcano i kazneno, da naplate od ovih sve one sitne kazne koje naplacuju smrtnicima gde bi mogle opomene ili cak i bez njih.

14. SERBIANWOLF014 Пре 8 месеци

OVAJ DOTICNI JE SAMOUBICA PO SVOJOJ PRIRODI....OBESIO SE NEDALEKO OD SVOJE KUCE U VALJEVU...

Ништа ме не би чудило да је истина.

15. Ovako sam i ja neki dan vozio, al sam kasnio u Modriču 20 minuta, MORAO SAM!

16. I ja znam iz Nikšića do Podgorice za 20 minuta stić' ili iz Budve na Šćepan polje za sat i 45 ali ne pravim ovako rizična preticanja. Kad je fino ravnica, isprekidana i nema auta iz drugog smjera, tad pretiči. Ovaj zamalo i traktor i džipa udario.
    Ti vidiš auto na možda 300 metara ispred sebe. Odakle znaš kojom brzinom se kreće. Ako je lud nek izvede na neke čuke kola, đe nema koga da ugrozi...

17. Ustvari, ne mora biti isprekidana. Naši putari znaju da stave punu na idealnom pravcu, a isprekidanu u nepreglednoj krivini lolo
    A i pretica' sam preko Gošinog mosta, pa da se malo izvučem x)

18. http://www.youtube.com/watch?v=_lZrWEaXEZ0
    Moram i ja da probam dvojkom uhvatiti A6 lolo
    Mada, prije će biti da je ovo benzinac. Ili dizel sa instrument tablom benzinca.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.