Automobilizam

1. Лансер, Мицубиши

Proda li ga? x)

2. Јок, пишем оглас а рууука ми дрхти од туге и бола.... Најзајебаније је кад продајеш ауто, не знаш колико да се посветиш одржавању, шта да радиш, мрзим то...

3. Ja nijedno nijesam stavio u oglas, a sve osim vektre proda' po preporuci. Vidi da nema koji prijatelj, komšija, komšijina švalerka da traži lansera.

4. http://www.mojauto.rs/polovni-automobili/1297286_BMW_318__1991_god

Јел могуће да је '91 а да је овако очуван!? Продаје се већ дуже време, мора да му нешто фали, хтео сам да идем да погледам ал одустао..

5. Fino se čini sa slika, a i nije preskup. Ja bih ga pogleda'.

6. Ja nijedno nijesam stavio u oglas, a sve osim vektre proda' po preporuci. Vidi da nema koji prijatelj, komšija, komšijina švalerka da traži lansera.

Разглашавам свима, то ми је главна тактика сад. А и дајем га за џабе, јебо ти то ако продајеш ауто шест месеци.

7. За колико ћеш га сад? Какав је? Из досаде сам данас бројао кола док сам чекао бус. За 10 минута око 12 двојки, један Ровер, 4 БМВ-а, 5 или 6 Мечки, све 124. Исто толико Југића, три или четири Стојадина. Један Голф кец, наранџасти. 7 Застава 10/Пунто.

ЕДИТ: Што не бациш оглас овде? Што се мене тиче, највише да видим какав ти је љубимац, не знам да ли си избацивао слике, а мрзи ме да тражим.

8. Хтео сам и ја али продаје се јако дуго, мора да има неку фалинку. Овако на слици изгледа нереално.

Гледао сам скоро један исти такав модел, на сликама и некако, али кад сам дошао да лично погледам није ми било добро. Не вреди ни 1200е.

9. Одличан је, вуче екстра, мотор је врх, механика врх, само на лимарији треба да се поради а и то је ситно јер је релативно скоро фарбан. Изгледа ко бомбоница кад се опере. хД

Има и добре гуме, две зимске, добар акумулатор... Криво ми да га продам, ал мора се нешто млађе наћи. А за цифру, ако те занима може на пвт или ако знаш неког кога би занимало. :Р

ЕДИТ 1
    За ГТД-а
    http://img687.imageshack.us/img687/1800/alfat.jpg

ЕДИТ 2

ЕДИТ: Што не бациш оглас овде? Што се мене тиче, највише да видим какав ти је љубимац, не знам да ли си избацивао слике, а мрзи ме да тражим.

Ма не волим да шерујем овде баш директно, имам неки трип.

10. Ма мислио сам само онако, која црна куповина, нема од тога ништа лоло. Извини ако сам те зарадовао у тешком тренутку. :р Сигуран сам да је добар.

Едит:

Ма не волим да шерујем овде баш директно, имам неки трип.

Правићу се да сам заинтересован, а ти ми линкуј у пвт. Немој да ме тераш да листам сајтове за Лансерима. :Д

11. Лололо, ма ниси ме зарадовао, него ти причам муку, што ми добар ауто а неће га нико. хД

12. ПРЕБИО БИХ ПРСТЕ ТОМ МАЈМУНУ ШТО ЈЕ ЦРТАО ПО АЛФИ. То неки босоооноц који није сео у ништа осим двојке.

13. За ГТД-а

Што само ти? Наставио сам са бројањем двојки од факса ка станици. Стиго сам до 25, 2 горе-доле.

14. Kad enemi neće, da ja pokažem njegovo lansera sa malenim felnama:
    http://www.polovniautomobili.com/oglas3866149/mitsubishi_lancer_evolution_x/

Kad padne snijeg krećem u akciju lolo
    Možda kupim i neki RD da prevrćem alfe po gradu x)

15. http://www.youtube.com/watch?v=0AqmvpydWh4
    Kad se oženim prvi put moram ženi nabaviti lanac, da može iz kuhinje otići u WC.

16. SiM
    ПРЕБИО БИХ ПРСТЕ ТОМ МАЈМУНУ ШТО ЈЕ ЦРТАО ПО АЛФИ. То неки босоооноц који није сео у ништа осим двојке.

Upravo, i ja bih ga sve u glavu lupao. Kompleksi VW vozača su čudo, ljubomorni što su im automobili ružni ko kurac, pa se na alfi izdrkavaju.

17. Вагена возе металике.

18. Ne seri. Vagena voze dizelaši lolo

19. SiM
    Вагена возе металике.

I sektalike.

20. Ustvari, ne može se tačno utvrditi ko ga vozi, jer ga voze i zidari i doktori lolo
    I penzioneri i đeca
    A i ovo na alfi što je ispisano se može ukloniti sa 2 poteza ruke. Merak bi bio markerom lolo

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.