Ja sam se parkirao na ulicu dok sam vozio okaša, pa bih gledao ako neko izlazi da uđem.
Kad smo kod parkinga, mislite li da mi može stić' plava koverta?
Danas sam popizdio. Pa dokle više majku im jebem. Išao do Podgorice, tražim parking po ogromnoj gužvi (parking u kvartu nekakvom uz trotoar) i popnem se ka' smart, pola na trotoar pola na parking pored jednog Bosanca sa Golfom 4 koji je isto tako stao, a kola bila baš prašnjava i prljava i moja i njegova. Bilo nekoliko auta što su samo jednim točkom na trotoar, a ispred mene i ovog drugog se moglo komotno proći. Završih to što sam imao i zatičem mog i nejgovog golfa sa podignutim brisačima i njega pored svoga. I na mojim i na njegovim kolima cedulja "Zvao sam saobraćajce, kad dođu pozovite T-Mobile i tražite Marka da dođem da svjedočim. Sve sam slikao ne bježite sa lica mjesta dok ne dođu". Na mojim kolima piše na zadnjem staklu (pošto su bila prašnjava) "Bahato parkiram", a na njegovim "Međedu bosanski". Spuštih brisače, oprah zadnje staklo, to učini i ovaj Bosanac, upalismo auta i odosmo. Koliko je vremena trebalo da odgonetnemo onaj rukopis...
Ako stigne vućiću to godinu ipo dana, pa ću se pojaviti na sudu i tražiti lično suočavanje sa ovim što je slikao, rećiću mu da laže i sudija će staviti na zastarijevanje.
To se desilo u drugome gradu, otiša' sam prije nego što su saobraćajci došli da naprave zapisnike i ta govna (mada ne vidim da sam napravio prekršaj, jer je trotoar toliko velik da može kamion da prođe), on je ostavio tu cedulju. Jedino može da me tuži, a cedulja je kod mene.
Ako me tuži i kad se pojavim na sudu rećiću da sam se zaustavio da provjerim pritisak u gumama, jer sam čuo nekakav "zvuk", da je on došao i stavio štampanu ceduljicu na moje staklo i na staklo auta do mene, zamolio me da ugasim motor i da slika Golfa za neki "auto-forum" jer mu se dopao i nabaviću još 2 svjedoka koja će to isto reći. Onda je kao pokupio ceduljice, zahvalio se i otišao trčećim korakom u nepoznatom pravcu.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
2015 izlazi Alfa 169
Ne verujem da će se tako zvati, Alfa je napustila davanje imena po brojkama.
Ne'am pojma, al' mi je krivo što omega i 166 nisu odmah dobili naslednike.
I imaće zadnju vuču, kao i naslednik 159 ke
MIKI TAKO JE BRE. Opšte je poznato da mi je alfa omiljeno auto.
Šeko, otkad to? Zar nijesi bio zaljubljen u golfa i juga? lolo
A bilo bi kul da se zove 169, pogotovo ove zadnje brojke impliciraju za šta će služiti ta kola hehe
http://www.carsincare.com/wp-content/uploads/2013/01/alfa-romeo-169-31.jpg
Mogli su krov malo više u visinu, majku mu jebem. Nego, veća je, pa neće biti teško ležeći voziti.
Neće izgledati tako sigurno. Ne zna se ni kako će Giulia (naslednik 159) izgledati, a ne ovaj.
Miki, to što si okačio je fotošopovana ova slika
http://www.themotorreport.com.au/content/image/2/0/2009_alfa_romeo_159_2-0309.jpg
O jebem ti sve, više puta sam se izjasnio da prezirem golfa, a Jugo je auto koje sam jedino do sad vozio...
Pa to ti kažem, prosto ih obožavaš.
Evo ti jena 166 dizelka za 2700:
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/121425#
Ako ne možeš da čekaš breru.
Evo ti, pa odaberi koji ti se najviše sviđa
https://www.google.rs/search?q=alfa+romeo+169&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=z4eKUuuQFMSktAaB8oGwCw&ved=0CCYQsAQ&biw=1366&bih=666
Ima gomila protipova, ali mi je ovaj delovao najrealnije.
166 je mrak auto, al' je zajebana za parkiranje. Treba joj 2 parking mesta.
Ma samo nek se vrate na dizajnerski jezik 159-ke, i nema da omane
Ja sam se parkirao na ulicu dok sam vozio okaša, pa bih gledao ako neko izlazi da uđem.
Kad smo kod parkinga, mislite li da mi može stić' plava koverta?
Ako stigne vućiću to godinu ipo dana, pa ću se pojaviti na sudu i tražiti lično suočavanje sa ovim što je slikao, rećiću mu da laže i sudija će staviti na zastarijevanje.
BRERA.
GTD, jel možeš na neki način da proveriš to u saobraćajnoj policiji?
To se desilo u drugome gradu, otiša' sam prije nego što su saobraćajci došli da naprave zapisnike i ta govna (mada ne vidim da sam napravio prekršaj, jer je trotoar toliko velik da može kamion da prođe), on je ostavio tu cedulju. Jedino može da me tuži, a cedulja je kod mene.
Ako me tuži i kad se pojavim na sudu rećiću da sam se zaustavio da provjerim pritisak u gumama, jer sam čuo nekakav "zvuk", da je on došao i stavio štampanu ceduljicu na moje staklo i na staklo auta do mene, zamolio me da ugasim motor i da slika Golfa za neki "auto-forum" jer mu se dopao i nabaviću još 2 svjedoka koja će to isto reći. Onda je kao pokupio ceduljice, zahvalio se i otišao trčećim korakom u nepoznatom pravcu.