Automobilizam

1. Izgleda ko da je 3 kuće napravio. Mnogo izraubovan i rđa ga 'vata. Mislim da se ne može kupiti dobar za te pare.

2. Meni deluje OK. A8 ti je skoro ceo od aluminijuma nije tu rdja problem, ali farbanje jeste. I kod tog motora stradaju glave, oko 300E ti je jedna polovna, a moraces obicno da menjas obe. Inace je to mnogo dobar auto, bas taj 2,5 TDI bez kvatra i sa manuelnim menjacem. Ako ti ne smeta skupa registracija i relativno skupo odrzavanje, super je.

3. 2.5 TDI V6 sa 180KS je katastrofa. Em što vuče ka' da ima 80ks, em što je nepouzdan, em što voli potrošiti ulje...

4. Tačno tako, trom je ko baba, havarija jedna.

5. Honda Akord proglašena za "Green Car of the Year" na sajam u Los Anđeles.

Lol
    http://www.dodaj.rs/f/42/jN/4U9VJQiy/15102013196.jpg

6. BTW, u Nikšiću će valjda biti za nekolike godine parking zone, pa ćemo morati van njih parkirat' :(

7. 2.5 TDI V6 sa 180KS je katastrofa. Em što vuče ka' da ima 80ks, em što je nepouzdan, em što voli potrošiti ulje...

Ako si ovo ozbiljno mislio, odmori od teme malo.

8. Neko oće najsigurnije auto do 4000...
    124 mečkedes neki u fullu ona poslednja pre e klase ili Bmw e39, ima benzinac za te pare.

9. Ako si ovo ozbiljno mislio, odmori od teme malo.

Bate, ja sam imao priliku da vozim to čudo i sasvim se slažem sa njim. Taj motor jednostavno ne vuče i nema te sile koja će njega pokrenuti.

Ono, boli me kurac kad kažu EEEE OD 170 DO 220 IDE ZA 6 SEKUNDI kad mu do jebenih 100 treba 25 sekundi, ono jbg brži sam ja na skuteru.

10. Ako si ovo ozbiljno mislio, odmori od teme malo.

Vukao je loše i kad se pojavio (tj. fabrički trom). Sjećam se kad sam išao u tehničku da ga je jedan naš mafijaš imao. Znaš šta je za njega bio tada nov Golf trojka 1.9TDI?
    Jednostavno taj 2.5TDI V6 nema snage, pa neka je 100 puta Audi.

Pored toga, veći kvar je samo kad crkne motor. Dizne, ABS itd. je uobičajeno...

11. Gleajte braćo, nisam ja ljubitelj naudija, zna se šta ja volem al ono, ja sam vozio neko vreme direktora nekog sa A6 prvim oni, na paleti 100-te 2.5 tdi, 6 brzina, kvatro i to. Auto je šestom ubvrzavao kao benzinac neki 2.0 trećom. Mnogo je dobro išao, baš baš. E sad osim ako mu je ve mana a ne plus da mu jebem mater.

12. I ja mislim da nije, možda je imala neka jača verzija tipa 3.0 ali ve se tada nije ubacivalo.

13. Za V6 taj velimo da je loš.
    Vjerovatno si vozio onaj sa 140KS.

14. Taj što je lošiji ima više 40 konja jbt... Mada nije rpavilo naravno.

15. auto i mobilizam jebote hahahhaha nikad nisam razmišljao o tome
    mobilnost autom, automobilizam haha do jaja

16. Službenici saobraćajne policije, od 15. novembra, prvog dana ovosezonske primjene propisa o obaveznom posjedovanju i korišćenju zimske opreme, nijesu napisali nijedu prijavu vozačima po tom osnovu, rečeno je "Vijestima" u Upravi policije.

Policajci su samo upozoravali na tu obavezu.

Stručnjaci upozoravaju da, koliko god da su dobre na temperaturi ispod sedam stepeni, zimske gume iznad te temperature, ne samo što su nepotrebne i što je njihova potrošnja povećana, već imaju kontraefekat po bezbjednost.

Odlično. Ne žurim sa kupovinom guma za pasata.

17. Ne znam zašto su na zapadu BMW E39 525 tds i 523i jeftiniji od drugih E39-ki?

18. Samo znam da 523i ne troši puno za benzinca.
    U poneđeljak kod nas snijeg, samo ću golfa od tada voziti. Em pasat nizak, em nema zimske gume.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.