Automobilizam

1. Ispunio si normu za ovu stranu lolo

2. Golf je govno. Tačka.

3. Rekoh neću da ti se obraćam ali ću morati, pošto ne volim kada mi stavljaju reči u usta.

Samo, pazi na to da je ljepota pretežno subjektivna stvar i da nema potrebe da vrijeđaš i da se čudiš ljudima koji misle drukčije od tebe.

Nigde lepotu auta nisam pomenuo, niti uzeo u obzir kao razlog za prigovor tebi što spemuješ sa golfom. Auto je sranje (nevezano za njegovu lepotu, bolje reći ružnoću) dok se ti oduševljavaš njime kao da voziš u najmanju ruku Rolsa ili Bentlija, i očekuješ od drugih da se i oni oduševljavaju. Toliko.

4. Ne laži! Golf je bolji od brere, jer brera nema svjetlo u kaseti lolo

5. Nigde lepotu auta nisam pomenuo, niti uzeo u obzir kao razlog za prigovor tebi što spemuješ sa golfom. Auto je sranje (nevezano za njegovu lepotu, bolje reći ružnoću) dok se ti oduševljavaš njime kao da voziš u najmanju ruku Rolsa ili Bentlija, i očekuješ od drugih da se i oni oduševljavaju. Toliko.

To kaže čovjek koji nikad nije imao golfa i koji je svijet izmislio za auta iz njegove klase. Taj dio za ljepotu se odnosio kad si popizdio kad sam reka' da mi se RCZ ne sviđa. Eto, meni nije jasno kako se tebi RCZ sviđa, tebi nije jasno kako se meni sviđa Golf - ljepota je subjektivna stvar!
    Ne mogu da vjerujem kako za auto koje prelazi u mom slučaju 700-800 hiljada i koje nijednog ozbiljnijeg kvara nije imalo da je sranje. Da je sranje kurac bi ga ljudi plaćali po 'iljadu ipo eura...

Ja ti kažem, ako ti se ne sviđa da pričamo o Golfu, pokreni diskusiju o nekom drugom modelu i mi ćemo ti raći naša mišljenja. U uturak bi trebalo da vozim Golfa 1.2TSI, Dastera, Pežo 301, Oktaviju i 500L, pa ću reći zapažanja ako nekoga interesuje.

6. Neće nas zanimati pošto nećeš biti objektivan Axaxaxaxaxa

7. Ja imama Golf 2, korodiro mu patos.

8. Krpi ili sijeci kad ne primjećuješ na vrijeme. Pu, kakvo auto uništi!

9. A jebo vas golf više idite u kurac i vi i golf jebem mu mater...

10. GOLF JE GOVNO. Danas se neki momak zakucao u rikverc u banderu, a ja posmatrao sa smiješkom, nisam ni A rekao.

11. Dobio sam uz moga Golfa kao kaseta koja se ubacuje u kasetofon, ali ima kabal na njoj koji je prikljucak za USB.....eto

12. Golf sa usb? Šta je sledeće? Hleb na kriške?

13. Kako sam ja budžio kasetofon neke 2002 u mojoj Samari.
    Bilo je milina voziti je. Posebno kad poslije dugog puta stignem do cilja, a oko mene sve mečke i bmw. Izađem, muve se nakupile oko motora dok se u radijusu od 5 metara osjeća gorivo i palim filter 57 lolo
    Bio je merak voziti ladu, ma koliko se god turski djelovi kvarili. Ili kad poslije vožnje kroz blato uzmem ogromni štap i protresem zavjesice x)

14. Povezem s ajpodom, roka A$AP Rocky i Rick Ross u mome Golfu 2 beli je, picke gledaju sa strane pitaju mozemo li....izvolte kazem. Mislim ne zajebavam se

15. Seko ne seri, nije Golf govno.
    Nego vecina vozaca Golfa su seljacine.
    GTD, bez uvrede.

Zato se cini daj je Golf govno.
    Golf je odlican auto, problem je u njihovim vlasnicima.

16. Ja znam ljude koji nijesu mijenjali ulje po 3 godine, bukvalno!
    Jedan je napravio sklopku od 2 akumulatora da bi lakše palio zimi, a mrzjelo ga da kupi nove grijače. Doša' je meni kad je pišao ulje...

Po mom skromnom mišljenju, golf je odlično auto, ali daleko od toga da samo za njega znam. Da je tako ne bih kupovao samaru, okaša, vektru, eskorta, audija i pasata...

17. Svaki auto je dobar na svoj nacin, ili cak odlican, samo je vlasnik auta budala.

Evo moj Kadett odrzava cale ide ko zmaj..
    Znam likove koji kukaju kako je sranje kurac, palac, a ako je u 6 godina jednom promenio ulje jebi me..

Svaki auto je dobar samo treba ga odrzavati, ne kad se pokvari, ko ga jebe.
    Dok ide dobro je.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.