Automobilizam

1. Znači, moram čiči da kažem da traži drugi auto. Ovaj je gotov.

2. Ma da je pumpa za gorivo ona je jeftina za Eskorta, nije strašno.
    Može biti i da je nosač motora i držač tabli npr. Zagrijan trese?

EDIT:
    Može bit' i do dizni.

3. Ako samo trese a ništa ne lupa u njemu onda more bit da mu ima spasa i da nije skupo.

Ako lupka onda more bit svega :D

4. GTD daj neki doooobar avto za 3k evra?

5. Ma može do 100 stvari. Može bit' i da je boš pumpa loše naštelovana.

6. Astra mi je bolja, kud je karavan, kud novija, kud je jeftinija registracija, jeftinije održavanje, jeftiniji motor.

U svakom slučaju pun pogodak za te pare.

U Njeačkoj opele voze radnici, pravo radničko auto koje će istrpiti sve i koje je pouzdano do maksimuma uz mala ulaganja. Svaki istinski Švabo prije bira DAS AUTO! nego VW.

I da, trivija, DAS AUTO je bio prvo slogan opel kadeta, kasnije su ustaše iz fauvea bestidno ukrali i napravili svoj zaštitni znak.

7. Fino izgleda. Sviđa mi se što je 1.9, jer kod 1.5DCi odlazi pumpa niskog pritiska kad ga voziš na rezervi.

8. Dačije po Evropi voze cigani.
    I ovaj megan, ka' da pušta ulje. Vidi se svjež crn trag sa lijeve strane. Ili ga je možda prao, ali bilo bi i oko njega vode.

9. za astru

ova cena je da ga dovezem u Srbiju, carina je odprilike oko 750 eura, vec sam pitao.

10. http://www.polovniautomobili.com/oglas1947124/fiat_doblo_dynamic_sa_tng/
    šta mislite o ovome i ovakvom tipu vozila?
    zbog tovarnog prostora izuzetno praktičan, a vozio sam se u sličnim autima, imaju ogromne šoferke, imaš osećaj da sve puca pogled pred tobom

11. ma ovaj je skup, tj skupi su svi novi takvi....al oću da kažem da je do jaja osećaj voziti se u njima...a znam ljude koji samo oće takva kola da voze lol
    doduše, nema govora o nekoj lepoti, al stvarno su praktični...

12. Vjerujem da su praktični, pis'o sam skoro da sam ćerao onog VW Sharan-a, ono je perverzija koliko je prostrano i udobno auto (bez obzira što je VW :P), koliko je sve pregledno. Prvo auto na koje nisam morao da se navikavam u vožnji već sam samo sjeo i vozio, inače imam problem kada iz džipa pređem u auto, ne vidim ništa bar 50 kilometara.

13. Meni nisu jasni oni koji kupuju ove automobile (doblo putnicki, kedi putnicki..). Kapiram da su to oni koji nemaju kinte za neki od istih ovih teretnih, za posao ili za sta vec, pa im treba tovarni prostor, i za neki porodicni auto. Ali opet, postoje c4 pikaso, zafira, b-max, c-max.. koji su sesnest puta lepsi, imaju istu preglednost i jos imaju dovoljno prostora za teret. Ali su i verovatno malo skuplji.
    Znaci, doblo putnicki je ustvari c4 pikaso za sirotinju. :)

14. Kapiram da su to oni koji nemaju kinte za neki od istih ovih teretnih, za posao ili za sta vec, pa im treba tovarni prostor, i za neki porodicni auto.

pa ovi porodični su mnogo skuplji od teretnih varijanti, i to je baš velika razlika u ceni, da ne kažem ogromna... a jebiga sad, ni ja nisam neki ljubitelj zbog izgleda, al definitivno za one životinje od preko 190cm su super stvar jer su jako visoke kabine....c4 pokaso je prevelik, jebeš ga baš i nije za grad, a zafira, b-max i to sve je preskupo...
    mada i ovi su skupi novi...

15. Okačio sam ovo na temi moji crteži, al' može i ovde pošto je auto u pitanju. Moj ljubimac:
    http://oi43.tinypic.com/1zdrckk.jpg

16. Lepo, u čemu si radio sliku?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.