Automobilizam

1. Brate, daj budi ozbiljan molim te. Insignija je bila auto godine ALO, izuzetnog je kvaliteta a ni Astri ništa ne fali. Ovi automobili koriste njihove platforme i tehnologiju, dakle motore, menjače, vešanje i sl. Daj bre budi objektivan jednom u životu.

Radije bih golfa dvojku nego auto 2 godine staro koje košta 7 hiljada eura.

Šta reći...

2. ahahhahahaa prećera ga GTD!

3. Kakve veze ima? Svako auto je dobro dok je novo. Ne mora da znači da će se auta godine najbolje pokazati. Pogledaj Suzu i njen lim i dizel motore, pogledaj Golf 3 i lim mu... Ne znam šta će nekome uopšte ševrolet.
    Malo morgen opel, samo sjedi iz jednog u drugi i samo će ti se kazati. Pogledaj aveo. Do juče nije klimu imao, a plastični djelovi bi im se raspadali kad bi ih udarila baba na biciklu. Smrdi koliko je jeftino urađeno, nestabilan, neudoban, limariju kad sjedeš možeš da ulubiš. Dok sa druge strane imaš opel koji je za njih spejs šatl.

4. Uz svu želju da zadržim ovog eskorta, 11-12 litara benzina mi stvarno ne pasuje džepu, tako da, samo da mu ležaj promenim pa na oglase polako, ne žurim nigde, može i menjaža.
    Ako imate neki predlog, recite.

5. Nadam se da ćeš da izvučeš tih 700 eura, ali bogami teško.

6. Cijeni ga 1000. Reci da je udobniji od dvojke lolo

7. Ima i Ševrolet govana ali ima i VW.

Ovaj Malibu a sigurno i Cruze ne spadaju u ta govna.

8. Kruz koliko sam mogao da zaključim spada.

9. Jesi ga imao, jesi ga vozio? Jesi se bar vozio u njemu?

10. Ne miješaj Aveo, on je klasa ispod.

11. Ma pita me jesam ga vozio. Vozio sam oba.

12. Kakav je bio paket u Cruzea?

13. Iskreno ja bih radije bilo koji auto no golfa... Ali bukvalno bilo koji. Čak i ladu. I moskviča. I korejca ako treba!

14. Moj kolega, sa kojim sam taksirao dok sam vektru vozio je otvorio svoju službu. Prvo Laseti i Aveo, koji su se pokazali kao krševi. Onda je Kruz, koji se raspadao poslije 200 hiljada (a vozio sam jednoga kad su bili skoro novi). Trapovi loši, elektronika, sjedišta škripe kao u Kiji od prije 10 godina. Jedino što valja je opelov motor. Jebeš auto koje za dvije godine izgubi 7 hiljada na cijeni. Strašno je loša završna obrada, odma' se vidi.
    Što se opreme tiče, imaju neke alu felne i govna.

15. Шека
    Iskreno ja bih radije bilo koji auto no golfa... Ali bukvalno bilo koji. Čak i ladu. I moskviča. I korejca ako treba!

Da li si zainteresovan za A8 2.8. Nije golf, a fin je. Bez mjenjača.

16. ja se vozio u kruzu, ima ga prijateljica....a vozio sam se bogami i u golfu dvojci

da vam kazem, nema razlike nikakve...he he he

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.